Milyen rovar csípése lehet ez?
Csipked minket egy rovar, jellemzően éjszaka. A csípések brutálisan bedagadnak, a bal karom konkrétan úgy néz ki, mintha két könyököm lenne :S Nagyon viszket, de cserébe pár nap után egyik-napról a másikra nyomtalanul elmúlik. Szerintünk repülhet, mert egy éjszaka alatt megcsípett engem és a lakás másik végében alvó mostohaanyámat is. Egy hónapja emiatt tartottunk egy nagytakarítást, meg rovarirtóztunk, eddig jó is volt, de most megint. Két nap alatt öt csípés lett rajtam.
Van egy macskám, benti cica, gondoltam bolhára, de nem tűnik bolhásnak, meg az nem is csíp ekkorát, nem?
Légyszi segítsetek, már nem merek aludni :S
Köszi! 23L
szerintem szúnyog...
az évek múltán egyre durvábbak lettek, már múltévben is nagyokat csíptek, most még szerencsére nem sokkal találkoztam de lehet h az...
Budapesten lakunk, lakótelepen, úgyhogy állattartók nincsenek :) Az ágyat is le szoktam porszívózni, de annyira durván nem. Köszi a tippet, holnap nekiesek az ágyaknak :) A szúnyogriasztót is megnézem!
Még egyszer köszönöm mindkettőtöknek :)
Ha valakinek van még tippje, várom :)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, időközben kiderült, hogy tényleg poloska (megmutattam a csípést egy orvosnak). Most nagytakarítunk, meg rovarirtózunk, öcsém ágyából 17 db került elő :S :S Nem tudom, honnan jönnek, amikor mindig rendesen takarítva van hetente, de a porszívózás meg 2-3 naponta, mert van egy macskám és eléggé szőröz. Teljesen kiborító, alig bírok aludni a tudattól, hogy egy sereg rovar rohangászik az ágyamban :( Remélem sikerül kiírtani őket.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!