Lódarázs csipés- mikor mulik el?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este megcsipte egy lódarázs az alkaromat... Tegnap reggelig elmúlt a pirosság, de napközben megint bepirosodott, enyhén feldagadt és azóta is rettenetesen viszket. Tudja valaki h ez meddig tart? A csipés körül ha nyomogatom nagyon fáj és átlátszó folyadék bugyog ki belőle vér helyett... Lehet az is h bennem felejtette a fullánkját? A lódarázs nem szokta, vagy? Mit tegyek?2011. jún. 3. 07:55
1/6 anonim válasza:
Ecettel kell kenegetni a darázs csípést.
Nem tudom, lehet, hogy allergiás vagy rá, bár akkor nem csak a csípés dagadna fel, hanem az arcod is meg ilyenek.
Próbáld ki első körben az ecetet!
23N
2/6 anonim válasza:
Amúgy állítólag a lódarázs csípése borzalmasan tud fájni, engem még nem csípett meg, de nem is szeretném:P
első voltam
3/6 A kérdező kommentje:
kur..ra fáj és viszket!!!
2011. jún. 3. 09:06
4/6 anonim válasza:
szia!
Az ilyen csípésekre csak az ecet, vagy a hagyma jó. Én tavaly magamat kezeltem egy nagy bögölycsípés után úgy, hogy félbevágott hagymát tettem rá, meg a levét csepegtettem a csípésre. Használni szokott.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. de tudja valaki h meddig tart mig helyrejön? vagy hogy maradhatott-e benne a fullánkja?
2011. jún. 3. 11:00
6/6 anonim válasza:
bocsi hogy ilyen későn tudok csak írni de mondtad hogy átlátszó valami folyik belőle gondolom már elmúlt az egész de ha máskor megcsiő akkor akármennyire is fáj ki kell nyomni belőle ezt az átlátszó valamit mert ez a mérge a darálynak és nagyrészt ez omozza a viszketést,égést és szerintem ez enyhíti mert ha bennemarad akkor több ideig fog tartani a gyógyulás mert nehezebben szívódik fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!