Mit tegyek ha görényt szeretnék venni?
A göri nem egy kutya.
Rengeteg mozgással jár, játszani kell vele. Anyagilag az etetése sem olcsó, mivel nem ehet bármit.
Szerintem inkább majd felnőttként.
Egy göri tulajdonos
Ez nem pszichológiai tanácsadó oldal. Anyádat te ismered, te tudod, mivel lehet megpuhítani.
Egyet viszont tart észben: csak akkor legyen görényed, ha anyukád is nem csak beleegyezik, hanem akarja, ugyanis a "na jó, legyen" állatok nagy része akkor szívja meg a kisgazdi agresszivitását, amivel kikönyörögte, amikor beteg lesz, és a szülők nem akarnak pénzt költeni rá. Szóval csak óvatosan.
Egyébként ha nem utálja zsigerből az állatokat, akkor esetleg elmehettek egy-két görénytenyésztőhöz, ahol ő is megismerkedhet az állatokkal, meg te is, és el tudjátok dönteni, hogy gondját tudjátko-e viselni egy örényéleten át.
Aki az utolsót említette:
Nem beszólásokat kértem hanem ötleteket.
Egyébként volt már 1 Amerikai Pitt Bull-om is és egyedül neveltem és ő volt a tökéletes kutya de aztán allergiás lettem rá és ell kellet ajándékozni. Úgyhogy egy görény gyerekjáték.
Nem biztos az, a görényben nincs benne az engedelmesség és az emberszeretet, a kutyában meg igen, akkor is, ha az egy pit.
Görényre amúgy tutira nem vagy allergiás, megvizgáltattad magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!