HELP! Mit legyen a háziállataimmal? :- (
A családdal majd elutazunk 2 hétre külföldre, és vannak itthon papagájok,dísz halak, 2 cica család, kutya.Semmi ötletem nincs hogy 2 hétig hogy gondozzuk őket. van 2 lány cicám, és vannak kicsinyeik is, azok már 4 hónaposak.Minden nap 3x kapnak enni , reggel délben, és este, kinti cicák, de este bent alszanak a mellék épületben, be kell engedni őket, azután bezárni az ajtót, utána, reggelente kiengedni. A dísz halak kibírják 2 hétig kaja nélkül. Azután ott vannak a papagájok, aminek mindennap reggel enni kell adni, és inni. A kutyát is naponta kell etetni, itatni.
Ezt mind hogy oldjam meg ? :(. Közeli családtag nincs, csak a nagymamám, az meg nem 100-as, azt is elfelejti hogy 2 perccel azelőtt mit akart . A nővéremék sem tudják bevállalni, mert kint a városban laknak 20 km-re , és 2 hétig , mindennap kijárni ide a faluba .... Esetleg ha 2 hétig ide nem költöznek.De nem hiszem... . Fogalmam sincs hogy hogy oldjam meg. Ha nincs más akkor le kell fujjuk az egészet, mert nem maradhatnak itt étlen szomjan az állatok. :( . Pedig ez lenne az első hogy a tengerpartra mennénk :( .
Figyelj erre mit mondhatnék??? Aki állatot vállal, pláne ennyit vállalja h nem utazik. Egy macskát/kutyát még rá lehet bízni egy barátra, de ez azért túlzás.
Mindenesetre ha van esetleg unokahúg, aki beköltözne addig. V felajánlanátok egy kis pénzt az egyik szomszéd tinédzsernek. Jobb ötletem nincs
Hát igen...vagy ez vagy az :) Így van ezzel mindenki, aki állatot tart és szereti is őket. Erre akkor is kellett volna gondolni, mikor bevállaltátok őket.
Ha nincs kire bízni nem tudtok mit tenni. Én pl a kutyám nélkül sehova nem mennék az biztos :D Sőt, még másra sem bíznám!
Én megkértem a szomszédot, hogy etessen, amég távol leszek.
Ha ő megy el én etetem az ő kedvencét, ennyi.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:47
Mi is a másik nővéremékhez megyünk ki , mert kint laknak, és ott nyaralnánk.
Igen, ez jó ötlet, a szomszéddal majd beszélek. Csak ők általában mindennap dolgoznak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!