Csotányok felmásznak éjjel az ágyra?
Nem rég a fürdőben találtam egy csótányt, nem sikerült elkapnom sajnos... most félek, hogy éjszaka rám mászik.
Félnek annyira, hogy az ágyra nem másznak fel? vagy én féljek, hogy összetalálkozom vele az ágyamban? mivel irtsam ki?! :S
Amit a 02:36 írt ezt én is olvastam még régebben. Képeket is láttam róla, szörnyű volt. Fújj körbe mindent Raid mászórovar irtóval (nekem ez volt a legjobb, azért ajánlom. kék, fém flakon). Ha ezután is látsz még csótányt akkor érdemes kihívni a profi irtókat.
De egyébként nyugodj meg, én is rettegek az ilyen kis dögöktől de szerintem ez a megrágós viszonylag extrém eset. Vagy lehet csak bizonyos fajok csinálják stb, ezt sajnos nem tüntették fel. Szóval ha be is téved a szobádba nem fog benned kárt tenni. Amúgy szerintem felébrednél, ha pl. a szádon vagy az arcodon mászna valami. Pláne ha te félsz tőle és idegesen alszol, nem olyan mélyen :))) reméljük nem lesz baj.
Én is olvastam, hogy felmászhatnak az ágyra is, és megharapdálhatják az ember szája szélét is. Nekünk is volt egyszer, máig nem tudjuk mivel hoztuk be. Kertes házban élünk amúgy. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a mosogatón egy pár kis aprócska bogaracska szaladgál, főleg reggel, amikor kijöttünk. Aztán a pár aprócska bogaracskákból nagy bogaracska lett.. Először nem tudtam, hogy mi az. Egyetlen egy nagyot láttam, azt sikerült is megfogni. Beletettem egy átlátszó műanyag flakonba. Estére rengeteg kis bogár lett benne. akkor kerestem rá a neten, bizony csótányok költöztek be hozzánk. Nagyon megijedtem, undorítóak.
Én a konyhaszekrényből mindent kipakoltam, befőttes üvegbe csomagoltam az élelmiszereket, a mosogatóból mindig elpakoltam, szárazra töröltem, nem maradt nekik víz, anélkül nem maradnak életben. Utána megjelentek a wc-ben, és a fürdőben is. Ott is mindent szárazon hagytunk. Majd vettünk csótánycsaléteket. De volt a nappaliban is a monitor tetején! Azt hiszem ilyen volt: [link]
Plusz még tettem ki uborkadarabkákat is. Látszott mindkettőn, hogy eszik. Ezektől ma is csótánymentes lakásban élünk.
Én is mindig rosszul voltam, ha pl éjjel kellett kijönnöm wc-re.. Mikor felkapcsoltam a villanyt, ott volt a kapcsoló mellett.. Blee, most is ráz a hideg.
Sok sikert az írtáshoz! :)
még jobban félek most, hogy valaki írta azt, hogy képes megrágni az ember körmét, akját... úristen :S most ez tényleg igaz? :S
hol tudok venni ilyen csótányirtó féléket? sosem volt csótányunk, remélem nm is lesz több.. úristen de félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!