Hogyan készíthetek olyan egércsapdát ami ha elfogja az egeret nem sérül meg?
Figyelt kérdés
van egerünk a házban, de nem akarjuk és nem is fogjuk bántani!
tudtok valami házilag elkészíthető csapdát amibe ha belemegy nem lesz baja, de nem tud kijönni? mert akkor egy régi terráriumba beköltözhet pár napra kap kaját stb és utána szabadon engedjük a közeli erdőben :)
2011. máj. 13. 20:34
11/18 A kérdező kommentje:
*csapja le
2011. máj. 13. 20:55
12/18 anonim válasza:
ma 20:53 a cserepes módszer jó, és nem csapja le a farkát, mert az egér a cserép alatt lesz, belül, mert belül van a dió kibontott fele. Egy sima borosüveg is jó, teszel bele kaját, belemászik, de kijönni nem tud, mert csúszik a lába az íves üvegen.
13/18 A kérdező kommentje:
köszi :)
remélem sikerül egerentyűt elfogni :D
2011. máj. 13. 21:08
14/18 anonim válasza:
Nekem úgy is sikerült, hogy egy kólásflakonnak levágtam a tetejét és fejjel lefelé visszaraktam, tehát egy befelé álló tölcsér lett belőle. A többit tudod, kaja be, egér be, egér marad benn. Viszont soká nem lehet benne, mert ki tudja rágni. Próbálkozz többféle csapdával. És éljen a normális hozzáállás :)
15/18 anonim válasza:
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
2011. máj. 14. 16:56
17/18 anonim válasza:
a diós módszer a legjobb en 4 napja fogtam vele egeret de szerintem edényel csináld mert a üveg magas és ha nekiugrik akor eldönti én kb.3 éve így jártam.
18/18 anonim válasza:
Fogsz egy tészta szűrőt lehetőleg ne a konyhából :) fúrsz bele egy lyukat hogy fentről lefelé a lyuk kisebb legyen hogy az egérke beférjen de ki nem a szűrőt rögzíted egy 30x30x30-as fa kockára a kockára a lyukkal egy irányban raksz egy kupakot bele rágcsálnivalót,ügyelj arra hogy a szűrő széle levehető legyen és kész :) már ki is lehet venni :))) [link] itt megtalálod a képeket hogy tudd miről is van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!