Csak az emlősök tudnak hányni? A kétéltűek, hüllők, madarak stb nem?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 17:27
1/9 anonim válasza:
a madarak is tudnak, a gyerekeik szájába hányják a kaját.
2/9 anonim válasza:
A patkány viszont nem tud (ezért is olyan kedvelt toxikológiai vizsgálatokhoz).
3/9 anonim válasza:
tegnap néztem a tévébe,amikor egy kigyót hánytattak,undoritó volt!!!
5/9 Tyler913 válasza:
En mar krokodilhanytatast is lattam a tv-ben valamelyik "termeszetfilmben".Tenyleg,az feltunt mar valakinek,hogy amig regen Attenborough bacsi eluldogelt az erdo szelen,meg tartotta a tisztes tavolsagot,addig ma az a meno,hogy agyonfogdossak szegeny allatot,meg "bedugom az ujjam a seggebe,hogy egy kicsit felhuzzam"?
6/9 anonim válasza:
17:45
ezt azért csinálják mer mára nem ismeretterjesztő hanem szórakoztató műsorok vannak.
Az ember azt hiszi mindent megtehet, remélem sok embernek leharapja a krokodil a kézfejét.
7/9 Tyler913 válasza:
Hat igen,en is valahogy ezert nem sajnaltam azt az Irving pasast,mikor megb.ta a raja arammal.
8/9 anonim válasza:
a kígyók tudnak.
ezért is nem szabad etetés után bsztatni őket.
9/9 anonim válasza:
a tüskés rája megszúrta (szíven) én úgy tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!