A kérdés azoknak szól, akik nem szeretik a macskákat. Ti miért nem szeretitek?
Én macskás vagyok de a kutyákat is épp úgy szeretem.
Szerintem aki bírja a macskákat az bírja a kutyákat is fordítva viszont itt is tapasztalni hogy aki csak kutyás az nem csípi a macskákat, de vajon miért? Azért mert egy macskához több türelem kell hogy kivívd a bizalmát? Meg mert egy macskához főleg ha idegen nem szabad olyan hirtelen odamenni hozzá, lerohanni mert akkor inkább elfut? A kutya meg egyből nyalja mindenkinek a talpát? Most komolyan ettől lennének olyan rosszak szerencsétlen macskák?
És van még valami az miért van hogy a pasik sokszor jobban nem csípik a macskákat és ez olyan divat hogy utáljuk a macskákat? Mégis mi a baj velük? Szerintem egy végtelenül szeretetre méltő és szeretet adni képes kisállatok a macskák, komolyan nem értem miért van velük baja az embernek..nekem nagyon tetszik hogy többségük olyan kis "kimért", óvatos jellem. És egyedülálló, fennséges. stb stb De mint mondtam én pl a kutyákat is legalább annyira szeretem, csak mind2 más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!