Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen fák leveleit eszik meg...

Milyen fák leveleit eszik meg a hernyók? FONTOS

Figyelt kérdés
Sziasztok! Spanyolországban dolgozom au-pairként, és a gyerekeknek van kb 50 hernyójuk egy cipősdobozban. Most család elutazott, én itt maradhattam, mert feria van :), de most nekem kell leveleket szednem a hernyóknak. Viszont nekik az a mániájuk, hogy csak egyetlen fának a levelét eszik meg, nem tudom mi a neve, de rohadt magasan vannak a levelei....szóval a kérdésem az, hogyha másmilyen levelet hozok nekik, azt is megeszik?
2011. máj. 5. 13:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A hernyó-szittelést jól megfizetik?

Eddig mit ettek?

2011. máj. 5. 14:44
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát, elvileg kifizetik a hetemet, és mivel ma meg holnap nem dolgozom, mert nincsenek itt, ezért ráfoghatjuk, hogy megfizetik:) De hát komolyan...ha meghalnak az én hibám lesz..:(:S
2011. máj. 5. 14:54
 13/22 A kérdező kommentje:
Eddig ezt az eperlevelet talán, de úgy szedték, hogy az apuka (aki nagyon magas) a nyakába vette a kisfiút, és a kisfiú úgy érte el...szóval akkor én egymagam...:S
2011. máj. 5. 14:55
 14/22 anonim ***** válasza:

Zárd le a dobozt és szevasz tavasz, ha túlélik, megérdemlik.

Te nem láttál semmit.Mondták, hogy etess? Mutatták, hogy mit?

2011. máj. 5. 15:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Hát reggel már nem találkoztam velük (akkor mentek el), mivel én 5kor jöttem haza a feriaból, úgyhogy aludtam:) de hagytak nekem egy levelet, hogy "Zsófi, kérlek vidd ki a szemetet, pakold ki a mosogatógépet, szedj leveleket a hernyóknak, takard le a kaját és locsold a növényeket" jófej kis levél, nem?:)
2011. máj. 5. 15:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy várd meg a postást és szedd el a leveleket tőle, mert az bűncselekmény. Szedjél akármilyen levelet, amit elérsz,aztán ha éhesek, megeszik.Ha nem esznek, akkor fogyókúrások.
2011. máj. 5. 15:19
 17/22 A kérdező kommentje:
Na felmentem zongorázni nekik egy kicsit:D 5 túlélőnk már biztos lesz, mert 5en már bebábozódtak:D
2011. máj. 5. 15:19
 18/22 A kérdező kommentje:
:)
2011. máj. 5. 15:20
 19/22 Platypus ***** válasza:
Vannak olyan hernyók, amik csak egyetlen növényfajt esznek, olyanok amik csak néhány fajt, és olyanok is amik egyáltalán nem válogatósak. Érdemes kísérletezni, de ha pár órán belül nem rágják meg az újfajta levelet, akkor maradni kell az eredetinél. Ne lepődj meg, ha a bábok egy részéből darázs kel ki.
2011. máj. 5. 21:20
 20/22 A kérdező kommentje:
Darááááázs????????
2011. máj. 6. 03:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!