élő pillangót lehet kapni boltban?
Figyelt kérdés
Szeretnék otthon pillangót tartani. Megoldható valahogy?:)2011. máj. 4. 21:48
1/8 anonim válasza:
nem, de lepkehálóval tudsz fogni.
esetleg vehetsz magadnak az út szélén rövidebb időtartamokra éjszakai változatot :-)
3/8 anonim válasza:
Persze! Beszáll a boltba, az eladó gyorsan bevételezi, nyom rá egy árcédulát, felrakja a polcra, és már meg is veheted. ja, hogy közben kirepült?
4/8 anonim válasza:
nem,de hallottat igen xD ez milyen hülyeség...
5/8 anonim válasza:
Istenem, olyan szomorú ez... Bezárnád egy üvegdobozba a pillangót? :( Pár óra alatt meghalna a bezártságtól... Miért nem tudod úgy élvezni a látványukat, ahogy élnek, a szabadban röpködve? Szeretném, ha némely embert óriási gombostűkkel felszúrnának falakra, vagy dobozba zárnának, aztán óriási szörnyek óriási szemükkel bámulnák őket, majd óriási mancsaikkal összefogdosnák az embert, csak azért, mert érdekesnek találják.
6/8 G.Mate válasza:
Szia! Tudtommal boltban nem kapsz,de én otthon terráriumban tenyésztem őket. Szeretem a pillangókat, bennem is két éve merült fel, hogy otthon tartsak. Mindenhonnan gyűjtöttem, van ami Teneriféről való. De egyébként nagyon körülményes a tartásuk, ha azt akarod, hogy sokáig éljenek. Szívesen eladok neked belőlük, illetve, ha bármi kérdésed van nyugodtan fordulj hozzám. Budapesten lakom.
Tel.:06307248111
7/8 Platypus válasza:
Megoldható, de nem egyszerű. Maga a pillangó rövid ideig él, neked kell a hernyókat felnevelned, ha nem csak egy pár hetes látványosságot szeretnél. A hernyónak pedig nevelni kell a speciális tápnövényét. A lepkéknek meg szép nagy röpdét kell összeraknod. Léteznek hobbi rovartartók, akiktől lehet bábokat vagy petét venni, de elérhetőséget sajna nem tudok neked mondani. Olyan fajt érdemes választani, aminek a tápnövényét könnyen tudod otthoni körülmények között is gondozni.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!