Matyi202 kérdése:
Mit eszik a tehén?
Figyelt kérdés
Mit eszik a tehén2011. ápr. 26. 11:09
1/8 anonim válasza:
Füvet legel, meg szénát kap. Némelyik hamburgert zabál sült krumplival a Mekiben.
Hány éves vagy?
3/8 anonim válasza:
Füvet legel,utána kérődzik,hány éves vagy? Általános iskola 5. osztályában tanultam körülbelül a tehénről és táplálkozási szokásairól. :D
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Szénát is eszik ,tejet nem fogyaszt,csak ad xD Vizet iszik. :)
13/L
u.i.:Még valami a tehénről? :)
5/8 anonim válasza:
Harmadszorra írok,sajnálom. :$ Tejet is iszik,de csak borjú korában. :)
6/8 anonim válasza:
Azt, hogy tejet iszik, viccnek szántam Van egy olyan kérdés, hogy mit iszik a tehén? Erre száz közül nyolcvan rögtön rávágja, hogy tejet!
7/8 anonim válasza:
Bárcsak vicc lenne, hogy a tehén iszik tejet. Sajnos a valóság az, hogy a nagyüzemi húsmarhatartásnál tejet itatnak a marhákkal, hogy finomabb legyen a húsuk.
8/8 anonim válasza:
Füvet és szénát füvet csak ha legeltetik, (vagy külön adnak neki) de ha istállóba van bezárva akkor csak szénát adnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!