Mi egy allatkerti gondozo feladata illetve menyit lehet vele keresni?
- fraldata összekészíteni a moslékot, és takarítani az állatokat, esetleg vezetni a látogatókat, megjavítani az eltört dologkat stb.
- Nehéz munkával szinte semmit nem keresel
- Nem kap szelíd állatot, ez nem állatsimogató, hanem vadállatok. Kinyír a srucc is, nemcsak a tigris.
- a következő kérdést nem is értem
- nem elég. Sok, nehéz, piszos meló, de a jó rész, tehát simogatás, játék stb, na az nincs, illetve nagyon minimális. De arra se lesz erőd meg kedved.
- ja elkerítik
- csak a tigriscápa vadászik emberre, azt meg nemige ntartanak, nem mintha sok állatkertben lenne nagyobb cápa
Én még anno 10-12 éves korom körül voltam 'állatkerti gondozó'. Szerveztek direkt gyerekeknek nyári táborokat, ahol az volt a feladat, hogy délelőttönként az állatok ketreceit tisztítottuk, délután meg mindenféle ismeretterjesztő filmet néztünk.
Gyerekkoromban ez tök izgalmas volt. Én a nagypatásokat tisztítottam(teve, láma, stb...) ürüléket lapátoltunk és vittük az előre kijelölt helyre, friss szénát szórtunk le a földre, hasonlók.
Nem hiszem, hogy egy állatkerti dolgozó sokat keresne, sőt... megerőltető munka...
Szerintem, ha tényleg érdekel téged, akkor a lakhelyedhez közeli állatkertnek írj, és ők szerintem többet fognak tudni mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!