Kittien kérdése:
Kutya vagy macska?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban?2011. ápr. 10. 18:54
2/18 anonim válasza:
Igazából énis mindkettőt de ha választani kell inkább macska.
3/18 anonim válasza:
Én csak a macskákat szeretem. Rossz élményeim vannak a kutyákkal kapcsolatban. Nem bírom őket elviselni sem a közelemben. Ezt nem fejteném ki bővebben, mert már így is az okosok le fognak pontozni.
Lényeg a lényeg; macska.
4/18 anonim válasza:
Mindkettőt egyformán szeretem. Szerintem butaság őket összehasonlítani mivel két különböző faj, miért lennének egyformák? Mi lenne bennük az érdekes akkor? Mindegyiket másért szeretem.
5/18 anonim válasza:
Utolsó, kutyafób vagy! :D
Amúgy én is mindkettőt szeretem, talán a kutyákat jobban.
Pontozzatok le! :)
6/18 anonim válasza:
a kutyafób A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:57-nek szólt
7/18 anonim válasza:
Én is mindkettőt szeretem, de inkább kutya :)
8/18 anonim válasza:
Én mind a kettőt szeretem, de a kutyákat jobban. Csupán azért mert a cicák nagyon öntörvényű állatok, csak akkor hagyják magukat szeretgetni, ha ők akarják. Nekem két kutyám van, akik sajnos nem szeretik a macskákat, de a fiamnak két cicája van.
9/18 gfero válasza:
én a kutyákat jobban szeretem de mellette még van legalább egy kis állatkertnyi élőlényem
10/18 anonim válasza:
Kiskoromban, amíg nem volt állatom, addig a macskák voltak a kedvenceim, mindenáron macskát szerettem volna. Aztán lett a családnak egy kutyája, most meg macskám van. Nem lehet őket összehasonlítani, teljesen különbözőek. Mégis, úgy érzem, hogy most már inkább a kutyákhoz húz a szívem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!