A kullancsok megfulladnak vízben?
Figyelt kérdés
ha igen akkor kb mennyi idő alatt?2011. ápr. 7. 18:25
1/14 anonim válasza:
Ha lenyomod a víz alá, akkor gondolom pár perc alatt megfullad...
2/14 anonim válasza:
nagyon hosszú idő alatt. és amennyiben a kutyával együtt van a víz alatt, akkormég az összes fertőzést beleköpi a kutyába
3/14 A kérdező kommentje:
ez élősködő... nem hinném hogy ilyen könnyű végezni vele :D amugy azért kérdeztem mert már sok ideje vízben vannak a drágák, és még mindig virgonckodnak
2011. ápr. 7. 18:32
4/14 anonim válasza:
Én egyszer kíváncsiságból kipróbáltam. Kb. tíz percen keresztül a csipesszel a víz alá nyomtam. Majd elengedtem egy pohár alatt, és még akkor is mászott.
A legjobb módszer ha csipesszel megfogjuk, és öngyújtóval megégetjük.
5/14 A kérdező kommentje:
kutya, macska mentesen vannak :)
2011. ápr. 7. 18:33
6/14 A kérdező kommentje:
én is égetni szoktam, csak gondoltam kipróbálok valami újat :)
2011. ápr. 7. 18:35
7/14 anonim válasza:
Ha a 45 perces mosást mosógépben túlélik, akkor nem egykönnyen fulladnak meg a mocskok:)
8/14 mentalist válasza:
Titeket bezzeg nem szid egy sötétzöld se mert ez ugye véletlenül sem állatkínzás. Á nemmám.(Hát már hogyne lenne az.)A kullancs élvezi mikor öngyújtóval égeted és viz alá nyomod, de egy önkívületi állapotban lévő disznó egy késszúrással való megölése szörnyű kínokat okoz. Hát hogyne.
9/14 mentalist válasza:
Bezzeg hozzáérni nem mertek. Csipeszel így-csipesszel úgy. Fogadni merek még a szagát sem ismeritek. Egy kullancsal már igazán meglehet küzdeni puszta kézzel.
"De az undi!!"Számára meg ti vagytok azok.
10/14 anonim válasza:
Egy csepp lelkiismeret furdalásom nincs, mert kinyírom őket. Sőt akkor lennék a legboldogabb, ha az összes kinyiffanna.
Ne hasonlíts már egy kullancsot, egy disznóhoz, ez nevetséges:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!