Saszi kérdése:
Hogyan tudnám eltávolítani az autómba költözött nagy pókot?
Figyelt kérdés
Beköltözött az autómba egy nagy barnás pók, lehet, hogy keresztes, mivel fenyő alatt állok a kocsival. Vezetés közben jött elő, majd mire megálltam, bemászott a felső kárpitba. Nagyon félek, hogy vezetés közben meglátom, és megijedek tőle. Hogyan tudnám eltávolítani? Nem szeretném bántani, de az autóban ne legyen. Értelmes megoldást kérek,ha lehet!2011. ápr. 2. 10:27
1/5 anonim válasza:
Igen, mindenképpen szedd ki, mert nem lenne szerencsés, ha netalántán emiatt okoznál/szenvednél balesetet. A legjobb az lenne, ha mondjuk mászna a tetőkárpiton, akkor rátennél egy poharat vagy valamit és alácsúsztatnál egy papírlapot. De ha látod mászni, akkor tegyél elé valamit hogy arra másszon fel, és azzal ki tudod vinni.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem akar előjönni azóta sem. A szomszéd befújta az autót chemotox spray-vel, de szerintem ez a kárpit alatt nem biztos, hogy hatásos... Tudom, hogy félelmetes, mert tegnap vezetés közben mászott felém, azt hittem megbénulok, aztán lassan félreálltam, addig meg bemászott a tetőkárpit és az üveg közé. Az nem lehet, hogy ki is ment a résen?
2011. ápr. 2. 13:23
3/5 zsuzsabazsa válasza:
Ha meglátod ne legyél vele kíméletes.
Csapd agyon nagyon!
4/5 anonim válasza:
Már miért ne legyen vele kíméletes?? Pont annyi joga van élni, mint nekem vagy neked, ráadásul ő hasznos is az ember nevű állattal ellentétben...
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a tanácsokat. Ha minden igaz, előjött, és a külső ablakról áthelyeztem egy kis fenyőre :)
2011. ápr. 7. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!