Minek van az állatmentőknek száma, ha nem képesek felvenni?
idióta emberek... istenem... -.-" de gyűlölöm az ilyeneket. Előbb kérdeznétek,mint,hogy pofázzatok.
1. Nővérem a kislányával volt a városban (a pici júniusban lesz 2 éves)
2. Itt nincs taxi se semmilyen ilyesfajta lehetőség.
3. Az állatorvos magasról leszarja,mert olyan... Semmihez nem ért. A kutyákat úgy altatja el,hogy bedrogozza őket és aztán talán utána lebénul a tüdejük és nem tudnak lélegezni... Valami ilyesmi.
10x hívtuk őket... egyszer sem vették fel... (ózdi önkéntesek valami állatmentő akármit csináltak... fent van neten is,és az újságban is.. )
Ezért mondtam,hogy előbb kérdezzetek,mint,hogy vádaskodtok. :S
Ha kirúgják őket, mert munkaidőben folyton telefonálnak, akkor eltartod őket nagyszájú???? Egyiknek sem az állatmentés a főfoglalkozása, amiért fizetik, hogy köteles legyen a telefonodat felvenni, csak a lelkiismeretük miatt teszik, amit tesznek. A saját családjuk és számos saját kutyájuk ellátása mellett. Imádom a hozzád hasonlókat. Lát valamit valahol és ahelyett, hogy cselekedne, telefonál, hogy más cselekedjen, de azonnal és rögtön és késedelem nélkül....
Egyébként elárulom, hogy minden orvos úgy altat, hogyan a doki. Merthogy a szer, amit használnak a légzőközpontot bénítja meg. Először megkapja a kutya a sima altatót, amitől elalszik, majd a szert, ami megbénítja a légzőközpontot és leáll a légzése.
Ja, te az állatmentőt úgy képzeled el, hogy felhívod, és kijön egy profi állatorvos, aki megold neked mindent? Mert akkor tévedsz. Ők a rászoruló állatok állatorvoshoz juttatásában segítenek, és megjegyzem nem ingyen, mivel általában nem az unatkozó milliomosok hobbija ez.
Az önkéntes szó jelentését is el kell magyarázzam neked: segít, amikor ideje és egyéb körülményei engedik. Sajnos nincs elég tenni akaró állatbarát az országban, a meglévők pedig nem tudnak háromfelé szakadni.
Az meg nem jutott eszedbe, hogy talán épp másik állatot mentettek, azért nem vették fel? Meg egyáltalán, a f@sznak jössz ide nyavajogni, tegyél fel értelmes kérdéseket, ha meg csak anyázni akarsz, akkor nyiss magadnak egy fórumot valahol, és beszélgess a hasonszőrűekkel. Barom.
Ismerősöd meg barom volt, ha hagyta, hogy a doki kiműtse a bűzmirigyét, utána meg szidja. Nyilván nem az történt, hogy a kérdés után a doki szó nélkül elvitte a görit, majd kihozta két óra múlva bűzmirigy nélkül és benyújtotta a számlát. Mellesleg lehet, hogy tényleg ez volt az egyetlen megoldás, nem vagyok állatorvos, hogy meg tudjam ítélni.
.... pff.
köszi azért a felvilágosítást,ennyire azért én sem vagyok hülye. Egyáltalán nem anyáztam senkit... Nézz szét egy kicsit szerintem!!!! Ez nem megoldás. Az állatorvos mondta maga,hogy ki kell venni a bűzmirigyét és akkor szagmentes lesz. A bűzmirigyet a görik akkor használják,ha félnek vagy veszélyben vannak.. Megvan az alap bundaszaguk... Csak éppen az a zseniális orvos nem tudta... Egyébként mit vártok tőlem egyáltalán? Normálisan tettem fel a kérdést te **** ti erre,hogy válaszoltok? Rögtön leoltotok,miegymás. Szerinted majd én erre fogok neked szépen beszélni... HÁT A F*ASZT!
Álljatok már le! Minek kell itt is bunkónak lenni és primitív dolgokat írogatni? Menjetek a család témába úgyis ott divat leszidni a kérdezőket, meg ha valakinek nem egyezik a véleménye.
Egy abszolút egyszerű kérdés volt, de annyira retardáltak vagytok, hogy még erre se ment egyszerűen a válaszadás.
Szóval kérdező!
A véleményem az ilyen állatorvosok hívogatásáról eléggé egyhangú, de én úgy érzem korrekt és lényegretörő: sz@rt se érsz vele. Egyszerűbb ha felkapod az állatot és beviszed egy olyan klinikára ahol tudod hogy még biztosan bent vannak.
Mi valamelyik nap a kutyával úgy jártunk, hogy bekapott 3 fogamzásgátló tablettát, és csak a szerencsének köszönhetjük hogy a 6. állatorvos felvette a telefont nekünk! A 6.!!! Mivan ha elpusztul a kutya, mert b@sznak felvenni a telefont?
Szóval abszolút egyetértek veled!
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!