Mit tegyek a fogságban élő cserebogárral?
Figyelt kérdés
Elfogtam az év első cserebogarát (legalább is nálunk az első) és beletettem egy befőttesüvegbe. a tetejére hálót tettem hogy menjen be neki levegő. Nemtudom hogy milyen kaját tegyek be neki. Mit eszik egy cserebogár? Köszi a válaszokat előre is! :D2011. márc. 30. 20:45
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, mit eszik egy cserebogár, de azt igen, hogy csak néhány hétig élnek. Szerintem a legjobban teszed, ha elengeded.
4/11 anonim válasza:
Elengedni rossz ötlet, mivel kártevő. Tehát a legjobb, ha megtartod. Friss növényi hajtásokat, leveleket eszik, azt adj neki.
5/11 anonim válasza:
egy befőttes üvegben hamarosan elpusztul, szerintem inkább engedd szabadon ha mégsem akkor:
Növényekkel táplálkozó bogarak. A kifejlett bogarak növényen élnek. növények leveleit szabálytalan szélű, karéjozó rágással rágják.
6/11 anonim válasza:
Engedd el. Képzeld el, hogy érezheti magát... Abban a rövid időben, amíg él, egy üvegben akarod tartani?! Szabadon érzi jól magát. Különben is, már alig van belőlük, sztem már az unokáink már nem fognak látni belőlük.
7/11 anonim válasza:
Engedd el, mert nem háziállat, a természetben a helye. Az pedig nem igaz, hogy káros, mert hülyeség ez a besorolás, hogy na most ez káros, ez meg hasznos. Nem az határoz meg egy állatot, hogy az ember számára adott esetben hasznos vagy káros. Az ember az egyetlen káros élőlény a Földön.
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van! Köszi a válaszokat :DD
2011. márc. 31. 16:23
9/11 anonim válasza:
Hát igen, mi sokkal károsabbak vagyunk.
10/11 anonim válasza:
Öld meg. Undorító, ronda állat. Vagy fesd be pirosra, és mutogasd, hogy fogtál egy óriás katicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!