Mit kezdjek a pókokkal?
próbálj ki különféle illóolajokat. van amelyiket nem szeretik. legalábbis valami hasonlót olvastam.
am egy teljes és alapos takarítás nem ártana. és egy macska vagy görény. azok vadásznak és elfogják a kis 8 lábú dögöket.
Használd ezt: [link]
Elvileg pont erre találták ki, megfogod a pókot vele úgy, hogy nem esik bántódása. Kiviszed a kertbe és a pók sem halt meg és te is örülhetsz, mert nincs a házban.
Elképzelni nem tudom,miért kell félni a pókoktól.
Reálisan milyen kárt tudnának tenni bennetek?Magyarországon nem él mérges pókfaj.
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha megpróbálnád elfogadni őket, hozzájuk szokni. Hiába takarítasz, hiába fújkálsz akármit, találkozni fogsz velük. Persze ez a pókfogós kitevős megoldás szimpatikus, én is kitessékelem őket néha, de csak azért, hogy ne szőjenek be egyből mindent takarítás után.
De azt kellene megérteni, hogy semmi rosszat nem akarnak, nem fognak rádugrani és megcsípni. Nem fognak rád mászni. Rovarok vesznek minket körül, vannak, amik feltűnőbbek, vannak, amik kevésbe, de itt vannak. És ez természetes, ez egy ilyen világ. Azzal, hogy sipákolsz (mármint nem te, hanem általánosságban mondom), csak azt éred el, hogy megkeseríted a saját életed. Leütöd, másnap ott egy következő. Van értelme? Nincs. Ártanak? Nem. Fektessetek egy kis időt a megismerésükbe és elfogadásukba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!