Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen? (Kérdésed...

Miért vagyok ilyen? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Ha meglátok egy állatkát egyből kell. Például most a törpehörcsögért vagyok oda. Tudom, hogy fellángolás de meghalok annyira kell. Foglalkozni szoktam az állataimmal. Csak annyi a bajom ha meglátok egy állatkát akár interneten ( hírdetéseket ) vagy állatkereskedésbe mindig kell. Eddig nyusziér voltam odáig de rájöttem, hogy az nagy és inkább a kisebbekért vagyok oda mint pl.: hörcsög, tengerimalac, szóba jött már a csincsilla is. Már jó formán minden állatom volt. De nem tudom, hogy miért vagyok ilyen.
2011. márc. 14. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos nagyon szereted az állatokat mint ahogy én is! Hány éves vagy? Én is így vagyok ha meglátok egy állatot egyből kéne de én vissza tudom fogni magam!
2011. márc. 14. 13:49
 2/8 Vicuss.. válasza:
100%
Jáj..Én is ilyeen vagyook, most pl. egy vadászgörény kell..Dee tudoom, hogy egy idő utáán majd valami más állat kell..És majd annyira nem tudok odafigyelni..Szóval próbálj te is inkább azokra az állatkákra koncentrálni amik már vannak. : )
2011. márc. 14. 14:13
 3/8 Vicuss.. válasza:
Bocsii ha nem érted, hogy mire gondolook..Meg egy kicsiit értelmetlenségeet írtam...Sorry
2011. márc. 14. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogyhogy miért vagy ilyen? Nekem miért barna a hajam?
2011. márc. 14. 17:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Értem én! (=

Én is vissza tudom magam fogni de nehezen.

Van egy lovam ( még csikó rengeteget vagyok vele ) meg van 3 kutyánk abból 2 az enyém!Az egyiket anyuék vették 14. szülinapomra a másikat meg most hoztam foxi keverék! De bentre is akarok állatkát! De a hörcsög visszataszít, hogy csak 2-3 évig él. Meg anyu nem nagyon rajong értük. Pénzem, időm mindegyikre van MOST MÉG ameddig nem végzek a szakmával.Ezért szeretnék egyet utoljára valami rágcsálót mert azokat szeretem. Miután leteszem a vizsgát munkahelyet kell keresnem. Utána délelőtt vagy délutánonként tudnék foglalkozni az állataimmal.

Később ha házasodok vagy akármi más..akkor se lesz már lehetőségem kisállatokkal foglalkozni akkor már máson kell gondolkodnom!

Amúgy 18 éves vagyok!

2011. márc. 14. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Amíg megfelelően tudsz mindegyikről gondoskodni, addig nincs gond. Viszont remélem nem azt csinálod, hogy ha meguntad valamelyik állatod, akkor kirakod őket kuka mellé vagy hasonló, mert az nagyon aljas dolog. Meg abba a hibába ne ess, hogy vadállatot akarsz tartani. Főleg nem úgy, hogy az erdőből hazaviszed mondjuk a kisrókát. Neki az erdőben és nem a lakásban a helye. Ezért is VADállat, nem pedig HÁZI, vagy DÍSZállat.
2011. márc. 15. 12:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért csinálnék ilyet? Mégis miből feltételezed? Szeretem sőt imádom az állatokat. Vad állatok meg nem érdekelnek. Szépek elsimogatnék egy kis rókát ( pl ) de azért van határ.. Nekem olyan állat kell amit állatkereskedésben meg lehet venni (pl.: hörcsög..) De anyukámék már nem nagyon akarják megengedni sehogy se tudom meggyőzni őket, hogy utoljára mielőtt kirepülök...Utána lehet, hogy akivel összeköltöznék, vagy házasodnék nem tűrné meg az állatokat. ( bár akkor én elköltöznék..állat nélkül nem tudok élni.)
2011. márc. 16. 17:07
 8/8 anonim válasza:

Ugyan ez van velem is csak én az elektronikai cuccokért vok oda.Tudom hogyha megveszem a rohadt drága Logitech Z 5500 at 2hét múlva már másmilyen hangcucc fog kelleni.Vagy másik pl. megvettem 1 nokia n 96-ost 100E ft-ért 2 nappal később már az 1 el régebbi tettszett meg és azt is megvettem a másik + ment a levesbe.Vagy másik pl megvettem az Xbox 360-at 3 nappal később pedig a ps3 kellett.Vagy ugyanígy állatokban nagyon tettszett 1 tűzhasú gőte

asszem 1 héttel később már táncoló egér kellet.De mindenesetre nagyon jó hogy ennyire előrelátó vagy az életed terén rengeteg veled 1korú emberben nincs meg ez a elhivatottság és magabiztosság.Ez jó. 18f Lehet valami kapuzárási pánik

2011. márc. 28. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!