Ajánljátok sünök tartását?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 13:45
1/9 anonim válasza:
Nem, ugyanis Magyarországon védett állat.
2/9 A kérdező kommentje:
De miért vannak akkor sün tenyésztők, akik eladják őket
20 000 ft - ért?
2011. márc. 7. 13:49
3/9 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, meg egyébként is vadállat, nem egy "öleb" kategória.
4/9 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy védett állat,és nem háziállatnak való..
5/9 anonim válasza:
A tenyésztett sün nem ugyanaz a faj mint a Magyarországon honos.
Amúgy aranyosak, kedvenc állatom gyerekkorom óta. :)
6/9 tetris válasza:
Azok a pénzért árult sünikék afrikai fehérsünök. Azért kerülnek olyan sokba, mert picik, és aránylag lágy tüskéjűek maradnak felnőtt korukra is.
7/9 anonim válasza:
Ha van gusztusod kukacokkal etetni :$ nekem ez elveszi a kedvem.
Amúgy jópofa jószág, és igen azaz afrikai és nem az ami kis hazánkban is rohangászik az erdőben.
8/9 anonim válasza:
Amiket hobbiállatként árulnak az afrikai fehérhasú és az egyiptomi hosszúfülú törpesün. Tüneményes, könnyen kézhez szoktatható, szeretgethető állatkák, viszont igenis kegyetlenül tudnak szúrni ha éppen nem akarnak macerálódni. :) Nagyon szeretik az élő eleséget (ragadozók végülis), esznek lisztkukacot, gilisztát, tücsköt, csigát, naposegeret, stb. Az ezekkel való etetéshez tényleg kell egyfajta lelkület. :) A legtöbben száraz illetve konzerv macskakaján tartják őket és csak néha kapnak csemegének élőt. Éjszakai állat, szóval eléggé zörög és rettentően csámcsogva eszik (szerintem ettől is cuki :)).
9/9 anonim válasza:
Én megpróbáltam befogni egyet, de rámtámadt a gumibotjával :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!