A pécsi állatkertben van zsiráf?
Most tudtam meg hogy van pécsi állatkert :) Legközelebb, ha megyek -nyáron- meg is nézem :)
Nyáron nyitva van?
Nyitva van, de sajnos nem tartozik a város dicsőségei közé.
Kb. 15 éve megy vele kapcsolatban a műsor, mert erőteljesen kinőtte a jelenlegi helyét és költöztetni kell, volt már egy terv, hogy hova költöztetik, de az valamiért bebukott, most van még egy terv, de a munkálatok még nem kezdődtek el, de amióta tervben van, hogy elköltözik azóta egy forintot se költöttek állapotfenntartásra:(
Igen van állatkert... [link]
Én úgy emlékszem, hogy van zsiráf, de lehet keverem a bp-i állatkertes élményekkel, de bölény, zebra, oroszlán, medvék, farkasok, teve, szarvasok, őzek, kecskék, struccok, egyéb madarak, meg sok majom biztosan volt, kb. 10 éve voltam ott utoljára, már nem vagyok elég gyerek, hogy elmenjek és nincs senki a családban akire rá lehetne "fogni" :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!