Mért nem nyílik ki a bárány fülű nyulaim szeme?
Ha ez nem egy kamu kérdés, akkor inkább vidd őket állatorvoshoz, minthogy te próbálod őket kezelni.
Bárányfülű, úristen, mi jön még?!
Utolsó vagyok
Ne haragudj, de már olyan hülye neveket hallottam mostanában (oroszlánfülű), hogy kezd felidegesíteni a dolog, persze ha szlovákból fordítasz akkor lehetnek eltérések, egyébként magyarul hivatalosan kosorrúnak hívják, ez is furcsán hangzik, de így találod hivatalos oldalakon.
Csak sajnálni tudom szegény nyuszidat... Te komolyan a kis testére ráküldtél egy belga órist??? Te nem vagy normális...
Remélem egyszer téged is jól letámad egy bantu néger fél méteres farokkal... Kb. úgy fogod élvezni, mint a szegény kisnyuszi...
Meg különben is, ha ennyire nem értesz hozzá, minek pároztatod? Azért, mert a kisnyulak "olyan cukik"? Gonodlom olyan betegesek lesznek ettől a keveredéstől, hogy meg sem érik a nyarat...
Neked meg ajánlok a szemedbe egy kis jóminőségű pecsenyezsírt...
Idétlen, gondatlan, undorító szaporító vagy, aki csak magára gondol és magasról lesz*arja az állatok jólétét...
Szégyelld magadat, de keményen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!