Hogyan készíthetnék hurkot, csúzlit vagy más egyszerű lőfegyvert amivel megfoghatnék egy állatot?
Figyelt kérdés
?2009. febr. 9. 15:14
1/21 anonim válasza:
Sehogyan!!!!!!!Kérlek ne csináld meg!
2/21 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz sehogy.Az ovvadászat illegális cselkedetnek minősül, mint ahogy az állat kínzás is.
5/21 anonim válasza:
őrült! mit ártott neked az a szerencsétlen hogy csúzlizni akarod!?
6/21 anonim válasza:
Szerintem magadnak készíts egy hurkot amibe a fejed belefér! Állatot bántani! Több esze van mint neked!
7/21 anonim válasza:
Rabsic!
Válts vadászengedélyt, és utána mehetsz, azzal nem ártasz nekik. De azt a maradék állatot ami, szegény hazánkban maradt az ilyen tudatlan módon gyilkolászók fogják kiirtani.
8/21 anonim válasza:
megőrültél? ha megmered tenni esküszöm saját kezűleg nyírlak ki!
9/21 A kérdező kommentje:
Én úgy értem hogyha eltévedek az erdőben és nem akarok éhen halni akkor hogyan csináljak mondjuk egy hurkot amivel megfoghatok egy nyulat és megehetem hogy ne haljak meg utolsó válaszoló te meg egy hülye vagy, ne fenyegetőzzél mert rosszul fogsz járni öcsém
2009. febr. 18. 13:59
10/21 anonim válasza:
szerintam sehogy ne !!!!!!!!
1. mit keresel 1 erdőben?
2. úgy sem mernéd megenni nyersen egy állatot.
3. nyúl nincsen az erdőbe
4. a szüleid szerinted nem keresnének?
5. ha egy vadász vagy erdész észre veszi ,hogy ölöd az állatokat és nyersen eszed őket úgy SEGGBE lőnek hogy egész életedben nem lessz kedve állatot enni xdxdxd!
UTÓIRAT:: A VÉGÉN MÉG AZT FOGJÁK HINNI ,HOGY KANIBÁL VAGY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!