Idegesítettél már fel állatot? Hogy történt?
Van itt egy kérdező srác, aki földigilisztát nevelget. Szerintem már nagyon ideges lehet az állatja, mert állítólag locsolja a gazdája.
:-))
utolsó:
és hogyan idegesíted őket? miket csinálsz velük? ők hogy idegesítenek téged?
Igazságosztó 2s-el.
Először is gratulálok,másodszorra ne idegesítsd az állatok.Ha gyengépp az idegzete görcsrohama is lehet,bár ez attól függ milyen állat.Ha kutya remélem letépi a karodat,mert egy seg.fej vagy.
Nekem a tehenekkel nem túl jó a kapcsolatom sajnos. konkrétan én nagyon szerettem őket, ők viszont engem nagyon nem.
Egyszer vidéken sétáltam és megláttam egyet legelészni az út szélén, gondoltam megsimogatom. Ő másképp gondolta. Elkezdett bőgni, fujtatni és teljes erővel meglódult felém, szerencsére ki volt kötve egy aprócska kis karóra, majdnem kitépte a földből, remegtem hazáig.
Másodszor az állatkertben akartam a tehenet megsimogatni megöklelte a kezemet, nekinyomta a karámnak, majdnem eltörte.
Azóta nem próbálok tehenet simogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!