MEnnyibe kerül, és mennyi gondoskodást igényel egy madárpók?
Úgy tudom a kb. 2 cm körüliek olyan 2000 Ft-tól kezdődnek. Azt nem tudom, hogy többet lehet-e együtt tartani.
Nálunk általában vizet kapott, meg vettünk neki kukacot, tücsköt. Néha a kertben fogtunk. Nem volt vele sok baj.
az áruk pár száz forinttól a csillagos égig terjed, fajtól és vedlések számától függően. gondozásuk nem túl bajos, ha megvan a megfelelő terrárium, és technika, akkor időnként etetni, itatni, párásítani kell.
én nem tudok róla, hogy lehetne őket együtt tartani, max ha ki akarod deríteni, melyikük a legerősebb :D
egyébként pedig többféle igényük lehet fajtól függően.
az arachnida fórumot én is ajánlom!
Getta tökéletesen elmondta, annyit fűznék hozzá, hogy az áruk függ a méretüktől is.
A madárpók olyan állat, ami csak dísz. Kiveheted a kezedre, de az a legjobb neki, ha hagyod, hogy ellegyen a terráriumban és úgy nézegeted. Gondozni nem nehéz. Csak nehogy aztán megund... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!