Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hol találok olyan gimit?

Hol találok olyan gimit?

Figyelt kérdés

hol lehet találni olyan gimnáziumot, vagy valami olyasmit ahova be lehet vinni kutyát,tengerimalacot??!!

(lehetőleg Ózd-hoz legközelebb)!

2010. dec. 31. 09:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

ez nem amerika, de még ott se engednek meg kutyát koleszba.

ne legyél már ekkora maki, biztosan kibírja nélküled a kutya.

egyszer egy cigány csaj behozott hozzák alsóban egy hörcsögöt, dobozban. egész órán ment a fejmosás ofőtől, hogy hogyan képzelte ezt mégis

2010. dec. 31. 10:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem. De Hollandiában, az állatorvosi egyetemen belehet hozni macskát vagy kutyát. Csak úgy érdekességnek mondtam :).
2010. dec. 31. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Még az egyetemi kollégiumokban sem lehet állatot tartani, semilyet. Gondolj bele, a legtöbb helyen 4-6 fő lakik egy szobában, másnak problémát okozhat, esetleg kárt. Szóval nem engedik, ha csak nem vagy vak, mert ott be kell engedniük, amúgy meg minden más esetben tilos. Kérdezősködhetsz, de nemleges választ fogsz kapni.
2010. dec. 31. 12:27
 14/18 anonim ***** válasza:
A Kaposvári Egyetemen tarthatsz állatot a kollégiumban, terráriumban, akváriumban, a kutyát meg a kennelsoron. De középiskolát nem tudok, ahol erre lehetőség lenne.
2011. jan. 1. 20:36
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 2. 10:11
 16/18 anonim ***** válasza:

a Kaposvári Egyetemen valóban lehet a kennelsoron kutyát tartani, de a koleszokban már nem engednek semmiféle állatot (hivatalosan nem, no de attól még csomó mindenki tartott persze :D)

az egyetem mellett pedig ott van a szakközép (most meg nem mondom, hogy mi a neve), aminek a kolesza szintén ott volt a fősulis kolesz mellett, és volt olyan szakközepes, aki tudott kennelt szerezni. persze ehhez szerencse kell és ismerős, mert a kennelekért már az egyetemisták közt is verseny van.

2011. jan. 3. 21:51
 17/18 anonim válasza:
Szerintem az elmegyógyintézetet próbáld meg. Ilyet találsz Hejőbábán.
2011. jan. 3. 22:28
 18/18 anonim ***** válasza:
beszéld meg szerintem a kollégium igazgatójával és ha bele egyezne h arra számítani kell h a kutya plusz pénz...a tengeri malacot belehet vinni!
2011. jan. 4. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!