Szerintetek, ha egy kiskutya játék közben harapdál, és fájdalmas, akkor haragszik?
Van, hogy a kölykök között is eldurvul a játék, már-már harc lesz belőle. Mivel a kiskutyátok egyedül van, csak anyukádon tudja "alkalmazni" a vele született ösztönöket, ilyenkor a legjobb, ha éles hangon rászólunk, ha nem enged, akkor legfeljebb még egyszer.
Ha a kiskutyák játéka eldurvul, a támadott fél éles, fájdalmas hangot ad ki, ilyenkor a "támadó" rendszerint abbahagyja a harapdálást.
Tehát rá kell szólni a kutyára, éreztessük, hogy fáj és hagyja abba, de továbbra is mutassuk magunkat nála felsőbb rangúnak.
A legtöbb kiskutya ilyen kis idióta :-). Nagyon picike még.
Annyira bezsongatják magukat, hogy aztán bedurvulnak és össze vissza harapják az embert a kis élet fogukkal.
Szerintem, ha mindent próbáltatok és "süket fülekre" talál, akkor pl. hagyjátok ott játék közben. Szerintem egy idő után felfogja, ha játszani akar akkor kicsit normálisabban kell viselkednie :-). Sok sikert. Egyébént szerintem olyan viccesek ilyenkor :-)
Szia!
Az én kutyám is csinált!
A kölyökkutyák még nem tudják, hogy az neked fáj, erre az anyjuk szokta megtanítani. Ha pedig még nem tudja, akkoritt az ideje, hogy megtanítsd neki, Te!
Sok siker kívánok a tanításhoz!:)
Jahh....és ha nagyon fáj akkor sikíts:)
amikor nagyobb lesz , és együtt játszik majd más kutyákkal, akkor őkis "visítani" fognak, ha rálép v ilyesmi és fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!