Hogyan kell megtalálni a szarvasgombát a malaccal?
Nem kell a malacot betanítani sem,mert jó a szaglása,és szinte azonnal megtalálja a szarvasgombát.
Csak pórázon kell tartani,és engedni,hogy az erdőben sétálgasson kedvére.HA megérzi a gombát akkor rögtön ásni kezd..De elvenni nehezen fogod tőle,mert ahogy kiásta már eszi is meg..Volt eset,hogy a gazdi az ujjait vesztette el,mert el akarta venni a gombát a malactól.
Mindjárt megkeresem a linket ahol olvastam..
Hej! En nem ismerek egy heLYet se, de a ismernek is, boztos, hogy LY-vel irnam!!!!!
Amugy mindig fak kozeleben van ugy tudom, mivel gyokerhez kapcsolva no. Ha egy fa gyokerei folott gombalegyek vannak, akkor ott valoszinuleg van. Amugy lehet, hogy en tudom rosszul, de manapsag ugy tudom, kutyakat hasznalnak, mivel a diszno kevesbe idomithato es hajlamos nem megvarni, mig te elveszed a zsakamanyat (ertsd: megeszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!