Hol találok Pest megyében (vagy a közelében) versenyistállót, ahol zsokékat "képeznek"?
Az álmom az, hogy zsoké legyek, hogyan bonyolítsam le ezt? Kivel beszéljek, hogyan csináljam?
Hol érdeklődjek?
El kell mennem egy versenyistállóba, és ott kell beszélnem a góréval, vagy hogy?
Egyáltalán hol vannak ilyen istállók?
Zsokék, jelentkezzetek, ti hogy kezdtétek?
Kérlek titeket, fontos lenne...
Nagyon köszönöm a válaszokat!! :)
Namáááááár, hát a karrieremet töritek darabokra, ha nem válaszoltok!
plííííííz
Itt érdeklődj a fórumon:
értelemszerűen a galoppos részben,van is tán olyan topic,hogy "Zsoké szeretnék lenni".
Különben ott Fortuna néven írok.
Úristen, hát én itt nem nagyon tudok kiigazodni, eljutottam odáig, hogy regeltem, meg megtaláltam a fórumot, de innen hogyan tovább? Melyik topic?
Elvesztem... :(
Ne haragudj, hogy hülye vagyok, de ááááh, ezen nem találok semmit. :'(
Itt a topik, amiről az első hozzászóló beszélt.
Köszönöm mindenkinek!
22:41 152 centi vagyok, és 45 kiló. A lovaglással szerintem nem lesz gond, de majd kiderül. Volt már dolgom pár agyafúrt lóval. (Most is egy ilyen lóval foglalkozom, 5 éves kanca, nagyon menős, én lovagolom be, de ki tudok rajta fogni.)
Majd megtanulok én igazi telivéreket kezelni.
JÍÍ, el kell mennem a Kincsem Parkba, és érdeklődök ott, itt azt mondták egy csajnak.
Köszi a segítséget!
jövök vilááág...
A Tatternak köze nincs a galopphoz,oda főképp "úrlovasok"járnak,beképzelt és igen béna banda.
A galopp teljesen más stílus más lovakkal.
Azért írtam az Abrakmester fórumot,mert ha csak úgy odamész Alagra ismeretlenül,jó eséllyel elhajtanak,sőt be sem jutsz a telepre.
Az Abrakmesterre jár sok lovas,tréner,lótulajdonos,hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!