Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is több nő ül...

Szerintetek is több nő ül lóra mint férfi?

Figyelt kérdés

Én szinte rendszeresen járok lovagolni, és egyszer megkérdeztem a páromat hogy nincs-e kedve velem jönni, és lovagolni egy picit. Azt mondta nem. Megkérdeztem hogy i ennek az oka, de csak annyi kifogást talált hogy nincs olyan ruhája amiben lovagolhat. (hozzáteszem, van mikor én is az utcai ruhámban lovagolok ha éppen más nincs, de utána ki lehet mosni) Na rátérek a valódi lényegre:D

Ha látok is férfit lovon ülni, akkor ő versenyszinten is csinálja, nagyon-nagyon ritka hogy hobbiszinten is csinálja, de az is inkább felnőtt, 30-40 vagy az felett lévő férfi. a Középkorban úgy tudom még csak a lóhoz sem érhettek a nők...ma meg már a többség nő.

2010. dec. 24. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Kifejezetten női ismerőseim vannak, akik lovagolnak. De tényleg. Egem kiskoromban megrúgott egy csikó, azóta félek tőlük
2010. dec. 24. 11:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Azt is írjátok oda hogy fiúk vagy lányok vagytok:)
2010. dec. 24. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem azért van pár ffi ismerős aki lovazik, de tényleg ritkább mint a női lovasok.
2010. dec. 24. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
első vok és 23f
2010. dec. 24. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:
második, 18L
2010. dec. 24. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Valóban az utóbbi időkben megnőtt a lovagló nők száma. Ha engem kérdezel, ez társadalmi hatás, hiszen a kislányoknak divat, ha lovagolnak, szeretik a pónit, meg amúgy is az olyan "lányos". Így aztán nyilván ők mennek el abba az irányba. És igen, amelyik férfi csinálja, az álatlában komoly szinten, igazolandó azt, hogy ők nem csak divatból kerültek kapcsolatba lovakkal.
2010. dec. 24. 11:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsónak: Én pl nem tudtam hogy ez a divat a kislányoknál:D legalábbis ma már nem ez:/

16 éves vagyok, és hobbiszinten csinálom.

2010. dec. 24. 14:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is lovagolok és ahová én járok csak egy fiú jár.:D12/L
2010. dec. 24. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon ritka, de nézd meg hogy komoly szinten nagyon ott vannak a pasik és szinte csak pasik... Kevés pasi van aki lovagol de azok általában nagyon jól.
2010. dec. 25. 12:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Valóban:)
2010. dec. 27. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!