Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Normális vagyok? :O Meglátok...

Normális vagyok? :O Meglátok egy elütött állatot, és bedepizek órákra vagy napokra!

Figyelt kérdés
Nem tudom, mit kéne tennem, nem bírom a látványt, a szívem szakad meg. Most is majom fejemmel felnéztem napisz.rra, pedig megfogadtam, hogy nem teszem, és egy elütött kutyust láttam, és itt folyik a könnyem:'((( Normális ez a fajta túlérzékenység? Ja, és a durva, hogy az elütött emberek ennyire nem hatnak meg, persze őket is sajnálom, de közel sem ennyire...
2010. dec. 23. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

A kérdezőnek szerintem teljesen igaza van. Sokszor én is többre tartom az állatokat.

Előző: Nem tudom, miért jó neked az, hogy sértegeted a kérdezőt össze vissza (a bolhákra gondolok...).

Amúgy nem vagy véletlenül keresztény??

2010. dec. 24. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek ezt a köpködést Karácsony estére kellett időziteni!Sem a kérdező sem a válaszolók az alapvető erkölcsi normákkal nincsenek tisztában!!Ez meg az én véleményem!!!
2010. dec. 24. 16:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem izgat a karácsony, a fogyasztói társadalom egy baromságának tartom. Akkor vagyok együtt a családommal, amikor ráérünk és szeretnénk, és akkor ajándékozom meg őket, amikor szükség van valamire, nem egy bizonyos napon.
2010. dec. 24. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Teljesen egyetértek veled.

Lehet, hogy Nekem is túlzott empátiám van az Állatokkal szemben, de tudod mit: Nem érdekel!

Az állatok nem tesznek rosszat! Soha!

Egy Állat akit szeretsz soha nem okoz Neked csalódást, de egy ember igen! Aljas módon becsap, átver!

Az állatok azok a teremtmények akik nem vétkeztek még eddig soha! És ez után sem fognak!

Az emberben benne van a bűn a rosszindulat.Egy állatban csak szeretet van!

Ha egy Állat megöl egy másik Állatot annak csupán az Élet az oka!Ha egy Ember megöl egy másik Embert az nem az Életéért teszi! Csupán önzésből, haragból, és butaságból!

Az Állatok sokkal nemesebbek, mint egy néhány ember!

Én mondjuk nem lennék képes egy embert sem megölni, megkínozni azért mert megölt egy állatot.

Én nem a bosszún vagyok hanem az elhunyt Állat békéjén, tiszteletén!

Kérdező: Az elhunyt Állaton már nem segít a bosszú.Ez csak a Mi lelki nyugalmunknak tesz jót!Az Állatot a Halál után már nem érdekli, hogy aki megölte szenved-e.Az Állat azt akarja bárcsak jobb élete volna a gyilkosának!

Mert az Állat csupa szív, szeretet.Hiányzik belőle a felesleges rosszindulat!

Egy állatban is van gonoszság, de annak meg van az oka.Egy Emberben van felesleges rosszindulat, harag, gonoszság.

Sajnálom Kérdező, de benned is van!Felesleges bántanod az állatkínzókat! Nincs értelme! Azon az állaton aki meghalt nem tudsz segíteni!

Nem csak erőszakkal lehet büntetni!

13/L

2010. dec. 26. 14:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Aha felesleges bántani, aztán meg majd ha a te kutyádat nyúzza, sírhatsz, és elgondolkozhatsz, hogy talán mégis el kellett volna tántorítani.
2010. dec. 26. 18:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: Ha csak az elhunyt állat életéért akarod bántani akkor felesleges!

De ha ennél jobb okod van rá akkor hajrá!

2010. dec. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!