Veled már megesett hasonló?
Figyelt kérdés
Hogy az elveszett vagy másvilágra költözött háziállatod álmodban visszajött elköszönni
Szkeptikusok ne írjanak!
2010. dec. 3. 08:35
1/5 gfero válasza:
nem de lehetséges.ez azért van mert sókat gondolsz rá és gondolom hogy szereted is
2/5 anonim válasza:
Velem sem történt még ilyen, de szerintem is hiányzik neked.
3/5 anonim válasza:
Velem még nem történt ilyen, de szerintem lehetséges.
4/5 Beatrix17 válasza:
Nem,de teljesen hihető!Mivel biztos nagyon szeretted,napközben rengeteget gondoltál rá,és ezért álmodhattad ezt!
5/5 anonim válasza:
Én egyszer olyat álmodtam hogy az összes eddigi olyan kutyám (akik elvesztek/eladtuk őket és sajnos egyet el kellett altatni:()egy ilyen kis garázsféleségbe be voltak zárva én pedig kiengedtem őket és mindegyikkel játszottam...olyan jó volt látni őket.csak aztá mikor felébredtem akkor nagyon rossz volt..:'(:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!