Kapar az egér az ágyam mellett. Most hallom -_-' mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Valaki valami ötlet?2010. nov. 27. 23:38
11/16 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, azt hittem, a falban kapar, közben belebújt az ágyneműtartóba. Nem lehet tőle aludni, kikészíti a dög ez embert. Felemeltem az ágyneműtartót, benne volt. Aztán bevittem a macsekot, megint felemeltem és beugrott, már hozta is ki megfojtva a güzüt. Aztán megkereste a lyukat, mi pedig begipszeltük.
12/16 anonim válasza:
Nálunk is volt egér és pont tegnap!Csak a spájzban peckére belement a tojás tartóba a poén az hogy nem tudtam melyikben van (kb 15 tojástartó volt egymásra pakolva)de sikerült megfognom miért is ne beletettem egy duncos üvegbe aztán majd valami lesz vele!Még jó hogy van cicánk benn a házba,a kisegér meg szana szét rohangál!!!Szerencsére sikerült megfognom:)19/L
13/16 A kérdező kommentje:
:DD de már probléma megoldva, 2 macska kellett hozzá tegnap hajnalba :D
2010. nov. 28. 12:06
14/16 anonim válasza:
Macsekokkal kerestesd meg a lyukat, mielőtt még több egér bemegy. Aztán be kell tenni üvegcserepet a lyukba és becementezni vagy gipszelni.
15/16 anonim válasza:
Pár hete tesóm is arra panaszkodott, nem tud éjjel aludni mert valami kapar a szobájában. Hiába kereste, napokig nem találta, honnan jön a zaj. Egyik este megint hallotta, fogott egy zseblámpát, bevilágított az ágya mögé, és egy kis béka bámult vissza rá halálra rémülten. A szobája ugyanis alagsori, az ablak pedig talajszinten van..
Néhány doboz segítségével megszabadult tőle, természetesen humánusan:)
16/16 anonim válasza:
szerintem etesd meg, még a végén jó barátok lesztek. Később mikor már szelídebb lesz, megtanítod 2 lábon járni, majd beszélni. Beiskoláztatod valami elit iskolába, majd ahogy telnek múlnak az idők beíratod az orvosira vagy a jogi karra és ha minden jól megy sikerül bekerülnie valami jómodorú arisztokrata családba ahol elfogadják másságát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!