Sírok, ha állatkínzásról látok videót. Én vagyok az egyetlen? 14/L
Miközben a videót nézem, de ha utána eszembejut, akkor is elkezd könnyezni a szemem. :\ Múltkor suliban villant be egy kép, amin egy kis nyuszi... na mindegy, és dolgozat közben elkezdtem szipogni.
Van még valaki így ezzel? Csak érdekelne. Ja és nem kell leoltani, tudom hogy gyerekes és béna vagyok, de nagyon érzékeny vagyok tényleg. :\
tök cuki XD
viccen kivűl : Hoznák vissza a halálbüntetést ! ezeknek az "állatoknak " az jár !
Én is ilyen vagyok. De én a kóbor állatok miatt is képes vagyok sírni. Pedig 23 éves vagyok már.
Szerintem ez nem béna, csak érzékenység.
én is ilyen vagyok!
Láttam egy olyan videót amelyen lovakat visznek vágóra...Végigbőgtem.Kint nem tudták mi bajom van annyira sírtam.
nekem egyik szünetben jutott eszembe...bementem a vécébe és bőgtem...
Hát az a baj, hogy az állatvédők kevesebben vannak mint az állatkínzók!
Hozzák vissza a halálbüntetést!!!!Olyan szívesen megölném ezeket az embereket!Úgy ahogy ők az állatokat!
egyáltalán nem vagy ezzel egyedül, és ez teljesen természetes.
Viszont lehet, hogy még fiatal vagy ahhoz, hogy végig nézz ilyen durva videókat...:S az ember lelke sérülhet az ilyen dolgok miatt, pláne ennyi idősen! én 14 évesen tuti nem bírtam vna végig nézni egy ilyen videót... ma már 17 vagyok, és van hogy abba hagyom a nézését, amikor már érzem, hogy nagyon kiborulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!