Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen oldalakat ismertek...

Milyen oldalakat ismertek ahol lehet hírdetni?

Figyelt kérdés

Az expresszen a vaterán és a kiskutya.hu-n kívül

köszi

2010. nov. 26. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Mi vagy 14 oldalon hirdetünk. Mivel nálunk a kutya a hirdetés része ezért beírtuk googleba, hogy kutya kölyök eladó. kidobott egy csomó oldalt. Fogtam papírt ceruzát és felírtam az összes létező oldalt amit kidobott, és mindegyikre meghírdettem.

GOOGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23/N

2010. nov. 26. 09:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Valaki értelmesebb választ??
2010. nov. 26. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem értelmes választ kaptál az előző hozzászólótól. Amíg ekkora ősbunkó vagy, ne várj segítséget...
2010. nov. 26. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Ha szerinted nem volt értelmes a válaszom, akkor esetleg ne adjam fel helyetted a hirdetést? Esetleg ne vigyázzak a kutyáidra?

pfffffff....

Nem tudom hány éves lehetsz, hogy még annyi gondolatod sincs, hogy hogy tudnál több hirdetős oldalt találni. Érdekes, nekem 23 évesen eszembe nem jutott, hogy feltegyem gyakorira vagy egyáltalán bárkitől megkérdezzem. Használtam az ESZEM! De az érdekfeszítő válaszod alapján eléggé életképtelennek mutatod be magad!!!

2010. nov. 26. 11:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Te 23????

Na persze

2010. nov. 26. 12:03
 6/6 Miss.Bonnie válasza:
100%

Kedves Kérdező

Szerintem az első válaszoló egy tökéletesen normális választ adott.

1. Írd be a Google-ba, hogy "kiskutya eladó"

2. Kidob majd jó sok oldalt, ahol kiskutyákat hirdetnek

3. Írd fel az oldalak nevét

4. Regisztrálj rájuk és hirdesd a kutyusaidat

De a stílusodból ítélve azt várod el tőlünk, hogy linkeket írjunk. Szívesen írok azt is, most úgy is van időm :)

Íme:

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem el tudod adni a kiskutyákat. Sok sikert kívánok hozzá!

2010. nov. 26. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!