Milyen oldalakat ismertek ahol lehet hírdetni?
Az expresszen a vaterán és a kiskutya.hu-n kívül
köszi
Mi vagy 14 oldalon hirdetünk. Mivel nálunk a kutya a hirdetés része ezért beírtuk googleba, hogy kutya kölyök eladó. kidobott egy csomó oldalt. Fogtam papírt ceruzát és felírtam az összes létező oldalt amit kidobott, és mindegyikre meghírdettem.
GOOGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23/N
Ha szerinted nem volt értelmes a válaszom, akkor esetleg ne adjam fel helyetted a hirdetést? Esetleg ne vigyázzak a kutyáidra?
pfffffff....
Nem tudom hány éves lehetsz, hogy még annyi gondolatod sincs, hogy hogy tudnál több hirdetős oldalt találni. Érdekes, nekem 23 évesen eszembe nem jutott, hogy feltegyem gyakorira vagy egyáltalán bárkitől megkérdezzem. Használtam az ESZEM! De az érdekfeszítő válaszod alapján eléggé életképtelennek mutatod be magad!!!
Te 23????
Na persze
Kedves Kérdező
Szerintem az első válaszoló egy tökéletesen normális választ adott.
1. Írd be a Google-ba, hogy "kiskutya eladó"
2. Kidob majd jó sok oldalt, ahol kiskutyákat hirdetnek
3. Írd fel az oldalak nevét
4. Regisztrálj rájuk és hirdesd a kutyusaidat
De a stílusodból ítélve azt várod el tőlünk, hogy linkeket írjunk. Szívesen írok azt is, most úgy is van időm :)
Íme:
Remélem el tudod adni a kiskutyákat. Sok sikert kívánok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!