8 hónapos berni pásztor szuka kölyköt hogy tanítsak? (pacsit nagyjából ad, ha kaját adunk neki, leül, de még nagyon kajla:/)
nekem 8 éve van bernipásztorom, és ugyanolyan lökött mint kiskorában...szóval sehogy a válaszom:)
Elvittük kutyaiskolába is, de "kirúgták" mert randalírozott és elvonta a többi kutya figyelmét. Ez egy ilyen fajta
Én bernipásztor kutyát szeretnék már régóta. Rengeteg könyvet olvastam,és lehet,hogy én nem értesültem jól,de úgy tudom,ez a fajta elég intelligens. Hogyha a kutyád nagyon nem vevő a kötött tanulásra,akkor csak próbáld pl: játék közben fejleszteni a tudását. Lehet,hogy izgága természete miatt egy kutyasuliban sem boldogulnál vele. :/ Ezért javaslom,mint azt már ezelőtt írtam,játékosan tanítani. Végülis,biztosan hallottál már a régi öregek tanyasi kutyáiról; ők sem hosszas idomítás után lettek ilyen okosak,hanem csak "edzette őket az élet".
Remélem,tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!