A száj és körömfájás vírusra hivatkozva legyilkolják az állatokat. A lovakat is?
Figyelt kérdés
Nekünk nincsenek haszonállataink, de lovaink vannak viszont. Veszélyben vannak?márc. 29. 12:34
2/9 anonim 

válasza:

Egyenlőre a telepeken lévőket,Muszáj nem egyszerű megállítani a vírus terjedését.Akkor lesz még nagyobb gond ha a vadállományban is felbukkan.
3/9 anonim 

válasza:

Nem! Tessék a NÉBIH oldalán - vagy ha az nehezen emészthető, akkor Dr. Pikó Evelin FB olalán - tájékozódni.
4/9 anonim 

válasza:

A lovakra nem hat. Ez a hasított patájúakra hat (másnéven párosujjú patásokra). A ló páratlanujjú patás.
5/9 anonim 

válasza:

Ja, mert Magyarországon mindent meg lehet csinálni. Ez érdeke valakiknek. A szlovákok már leállították az egészséges állatok leölését. Mert összefogtak. Nálunk mindenben széthúzás van. Most a szarvasmarha állomány van soron, aztán következhet a többi páros újjú patás disznók, lovak stb. Aztán kitalálhatják, hogy a vadállományt is ki kell íratni. Hiszen itt mindent meg lehet csinálni. A Nyugat érdeke hogy kiszolgáltatottá tegyen bennünket.
6/9 anonim 

válasza:

A lovak nem kapják el a vírust, őket nem ölik le.
7/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy nem betegednek meg tőle, de lehetnek hordozók és tovább is tudják adni.
márc. 29. 20:25
8/9 anonim 

válasza:

Mer az jobb vót, mikor a Gyurcsány az emberek szemét lőtte ki????
9/9 anonim 

válasza:

Amúgy már értem. Levélen a gazda osztrák. Kicsit olyan ez mint a petőházi cukorgyárnál. Megvette a külföldi aztán felszámolták. Itt sem zavarja a gazdát a 3000 állat leölése. Majd kap kártérítést.Meg hát nem az ő országának gazdaságáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!