Miért van ez a kutyámmal ?
Figyelt kérdés
Fontos kérdésem lenne,vagy egy keverék kutyusom ami 3 hónapos ,időbe kapta meg az első oltasat 2 hónaposan,második oltást is kapott mar,viszont 1x találkozott olyan kutyával aki nem volt be oltva és lehet parvos volt o,egyszer tettem le hozza egy 5 percet játszottak és ez 1 hete volt körülbelül,most pedig nem eszik lassan 2 napja és hány ,megy a hasa ,mi a baja lehet segítsetek…#kutya #Mi a baja a kutyámnak
tegnap 23:52
3/7 anonim válasza:
Na ès a gyógyszert megkapta az oltás előtt hogy kitisztuljon?
Néha az oltás után is kell adni
Szabadon menny be egy állatorvoshoz csak rá kèrdezni pár dologra az ingyen lesz ha az izgat ha meg nem akkor vidd el még nem késő
4/7 anonim válasza:
2 napja nem eszik, hány, és még nem vagy vele orvosnál???
5/7 A kérdező kommentje:
Ma megyek vele,azt gondoltam elrontotta a pocijat… de most vereseet kakilt…ez micsoda most? Tudom hogy meg nem teljesen védett..viszont kapja az oltásokat ahogy kell,lehet hogy attól a kutya vegett kapta el..?
ma 06:16
6/7 anonim válasza:
Lehet parvos attól még.. vagy bélgyulladás.. vagy bármi.. nem kellett volna 3 napig várni, rég infúziót és gyógyszert kéne kapjon
7/7 A kérdező kommentje:
Ma a második napja hogy nem eszik,nem gondoltam egyből erre . Most megyek vele orvoshoz
ma 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!