Mit csináljak az egérrel?
Élvefogót tegyél ki, előbb-utóbb belemegy.
Egyszer az én szobámba is betévedt egy, és már annyira felbátorodott, hogy nem igazán zavarta, hogy ott vagyok. Felmászott az ágy végére, és nézett rám, mászkált a fal tövében, aztán egy ilyen alkalommal 2 méterről hozzá vágtam a papucsomat, és meghalt.
"légyszíves a ragasztót dobd ki, az állatkínzás."
egy betegségeket is terjesztő kártevőről beszélünk, itt nem áll meg az állatkínzás, sem jogilag, sem morálisan.
A ragasztós csapdákat fel is bézik, nem abban döglődik az állat, de semmi helye nincs egérnek a lakásban.
Kártékony, büdös.
Utóbbi miatt sokan már az egérhúgy szagról felismerik, ha valahol egér van, látni sem kell hozzá az egeret.
Állatkínzás a ragasztócsapda... Te jó isten milyen káros a közösségi média. Emberünk lakbelyéről beszélünk nem fog napokig szenvedni ott az egér...
Azt azért tudod hogy a csirkemell és az uborka sem a szupermarketek polcain nő. Azokat valaki megtermeli és közben vadgyérítést és masszív permetezés mérgezéseket végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!