Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az egérrel?

Mit csináljak az egérrel?

Figyelt kérdés
2 napja annyit láttam hogy beszalad a szobámba egy, raktunk ki csapdát meg ragasztót de sehol semmi, a kis étel se tűnt el amit rá raktunk. Hová tűnhetett? Vagy csak nem megy bele? Mit csináljak vele?

tegnapelőtt 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Lehet h ahogy jött, továbbállt, de légyszíves a ragasztót dobd ki, az állatkínzás.
tegnapelőtt 10:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudott kimenni, mert ez miatt 0-24 csukva van a szobám ajtaja.
tegnapelőtt 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézzétek végig alul a falat, van hogy rágnak egy tíz forintos méretű lyukat, - pl. ajtófélfa mellett, ablak keret mellett - és ott közlekednek kibe.
tegnapelőtt 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Élvefogót tegyél ki, előbb-utóbb belemegy.

Egyszer az én szobámba is betévedt egy, és már annyira felbátorodott, hogy nem igazán zavarta, hogy ott vagyok. Felmászott az ágy végére, és nézett rám, mászkált a fal tövében, aztán egy ilyen alkalommal 2 méterről hozzá vágtam a papucsomat, és meghalt.

tegnapelőtt 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

"légyszíves a ragasztót dobd ki, az állatkínzás."

egy betegségeket is terjesztő kártevőről beszélünk, itt nem áll meg az állatkínzás, sem jogilag, sem morálisan.

tegnapelőtt 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
5: de igen. Minek egy állatot kínozni, mikor - ha szükséges - hamar is bevégezheti? Ha ölni kell, akkor gyorsan kell és kíméletesen. Nem órákig vagy napokig szenvedni hagyni egy állatot.
tegnapelőtt 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

A ragasztós csapdákat fel is bézik, nem abban döglődik az állat, de semmi helye nincs egérnek a lakásban.

Kártékony, büdös.

Utóbbi miatt sokan már az egérhúgy szagról felismerik, ha valahol egér van, látni sem kell hozzá az egeret.

tegnapelőtt 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Állatkínzás a ragasztócsapda... Te jó isten milyen káros a közösségi média. Emberünk lakbelyéről beszélünk nem fog napokig szenvedni ott az egér...

Azt azért tudod hogy a csirkemell és az uborka sem a szupermarketek polcain nő. Azokat valaki megtermeli és közben vadgyérítést és masszív permetezés mérgezéseket végez.

tegnap 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!