Miért tapasztalom immár második éve azt (azelőtt nem állt szándékomban) hogy benézek agyon hájpolt menhelyek weboldalára örökbefogadási szándékkal és kb. pár kutya látható ott akik örökbefogadhatóak?
Figyelt kérdés
Tavaly nagyon szerettem volna egy ott látható kiskutyát örökbefogadni. Írták hogy jajj milyen rászoruló stb.
Írtam szabályos emailt a vezetőségnek és valami szánalmas ócska szöveggel leráztak.
Nem velem vagy a körülményeimmel volt a gond, írtam bemutatkozást.
Szabályosan mondva csinált okokkal leráztak.
Most benéztem a weboldalukra, alig pár kutya van bizonyos paraméterek mellett.
Miközben MAXis tele van velük minden, hogy jajj de mennyi kis árva vár gazdit náluk.
#menhely, kutya, örökbefogadás
nov. 25. 19:36
1/4 A kérdező kommentje:
MA is tele van velük minden.
nov. 25. 19:36
2/4 anonim válasza:
nem tudom... nem lehet eseleg, hogy ez egy kamu oldal?
Ha nagyon szeretnél kutyust, esetleg megnézhetnéd a facebook oldalakon...
3/4 anonim válasza:
Vannak megélhetési menhelyek, alapítványok. Sokszor hányinger, mi folyik a színpad mögött és mire költik el a követők pénzét az állatok helyett. Nagyon meg kell válogatni, melyik helyben lehet tényleg megbízni. Nem minden arany, ami fénylik, a túlhájpoltak nagyobb eséllyel vernek át bármivel, mint egy kisebb, jóval kevésbé felkapott szervezet.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezek ilyen töltelékkutyák, hogy sajnáltassák magukat és a támogatókat lehúzzák. Talán még vm adó is visszaírható utánuk, de ebben már nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!