Hogyan kell egy H-hámot ráadni a görimre, hogy ne csússzon le róla?
Van 1 db 4 hónapos görényem. Vettem neki egy H-hámot, de nem tudom ráadni.
Ráadtam, ahogy a képen mutatta, de nem jó. Nyak és első láb után, de így könnyedén kicsúszot belőle.
Hogyan kell ráadni, kérlek segítsetek.
Másik dolog. 1 hónapja van nálam, kesztyűvel tudom csak megfogni, rettenetesen harap. Már játszik stb, imádja a kiskutyánkat, de harap minden érintésre. Le fog szokni, mikor foghatom meg szabad kézzel végre???? Amikor megharap, adok neki egy pofont, de nem érdekli.
Van még 1 szokása, amiről nem bírom leszokatni.
Az itatós tálat feldobja az orrával, kiönti a vizet, abban pancsol. Amikor feltörlöm, adok neki másikat, ismét megteszi, aztán szembe áll velem, és szinte mosolyog rajtam, meg ugrál csipogva, élvezi, én kevésbé, mert így állandóan törölgethetem.
A H-hámot csak szorosabbra kell egy kicsit venni.A harapásról nem fog leszokni amég kesztyűzöl,mert a kesztyűre vadászik (nyilván valami prédaállatra,játékra emlékezteti).
Ha vele foglalkozol mindig legyen tele a pocak,és semmiképpen ne vedd fel azt a kesztyűt.A pofonból nem tanul,nem jó neki.Ha megharap ne verd meg hanem mond hangosan,és nyomatékosan NEM SZABAD.Ne tedd vissza a helyére vagy ne engedd el mert később ha meg akar szabadulni tőled megharap és kész...
Az itatóra a megoldás nehezebb itató,vagy ami a legmegfelelőbb a golyós itató,azt nem bírja kiborítani: [link]
Nagyon szépen köszönöm!
Gondoltam rá, hogy leteszem a kesztyűt, de úgy megharap mindig, hogy ömlik a vér a kezemből és napokig fáj. Most pl hagytam hogy átsétáljon a lábamon, kedvesnek látszott, erre belefalt a combomba. Én nem bántom, miért ilyen velem?
Mondom, hogy NEM SZABAD, de szinte kinevet. Próbáljam meg kesztyű nélkül? Remélem hatásos lesz, mert nem sok marad a kezemből, ha leveszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!