Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen olyan állatot utálsz,...

Milyen olyan állatot utálsz, amit a nagy többség szeret?

Figyelt kérdés
Én például undorodom a pillangóktól.
2010. nov. 4. 17:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én egy állatot sem utálok. Persze mondjuk nem babusgatnék egy pókot, de egy állatnak sem tudnék fölöslegesen ártani, azaz a szúnyogokat lecsapom, de nem azért mert annyira örömöm lelem az ölésükben, plusz ha tetves lennék, akkor azokat is kiirtanám, de lényegében igyekszem egy állatot sem bántani ha nem muszáj.
2010. nov. 5. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hátööö... egér, patkány. Igen, a házikedvencek is. Meg azok a kistestű kutyák, amiket ölben szoktak vinni. Nagyranőtt poc, bocs. A medvéktől inkább félek. A béke galambja, a szerelem galambja, szóval a galambot se szeretem, meg a kopasz macskát se. A macska legyen szőrös.
2010. nov. 10. 11:50
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

Állatok, amiket utálok: majmok és bogarak. A majmok szerintem visszataszítóak és sok közülük még félelmetes is:S A rovaroktól meg kiráz a hideg, ha az ízelt lábaikkal rámmásznak és hozzám tapadnak, brr..

Sokan undorodnak pl a hernyóktól, meztelen csigáktól.. szerintem aranyosak:)

2010. nov. 29. 02:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Gorilla meg csimpánz..nem tom miért csak olyan furák:Djah meg az ízeltlábúaktól:D
2010. dec. 23. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!