Milyen olyan állatot utálsz, amit a nagy többség szeret?
Figyelt kérdés
Én például undorodom a pillangóktól.2010. nov. 4. 17:51
11/14 anonim válasza:
Én egy állatot sem utálok. Persze mondjuk nem babusgatnék egy pókot, de egy állatnak sem tudnék fölöslegesen ártani, azaz a szúnyogokat lecsapom, de nem azért mert annyira örömöm lelem az ölésükben, plusz ha tetves lennék, akkor azokat is kiirtanám, de lényegében igyekszem egy állatot sem bántani ha nem muszáj.
12/14 anonim válasza:
Hátööö... egér, patkány. Igen, a házikedvencek is. Meg azok a kistestű kutyák, amiket ölben szoktak vinni. Nagyranőtt poc, bocs. A medvéktől inkább félek. A béke galambja, a szerelem galambja, szóval a galambot se szeretem, meg a kopasz macskát se. A macska legyen szőrös.
13/14 anonim válasza:
Állatok, amiket utálok: majmok és bogarak. A majmok szerintem visszataszítóak és sok közülük még félelmetes is:S A rovaroktól meg kiráz a hideg, ha az ízelt lábaikkal rámmásznak és hozzám tapadnak, brr..
Sokan undorodnak pl a hernyóktól, meztelen csigáktól.. szerintem aranyosak:)
14/14 anonim válasza:
Gorilla meg csimpánz..nem tom miért csak olyan furák:Djah meg az ízeltlábúaktól:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!