A hörcsögöm már 3 éves és már nincs nyitva a szeme se teljesen, és a fenekénél a szőr ilyen sárga ragacsos, száraz mit tegyek? 😭😭
Figyelt kérdés
aug. 28. 15:44
22/164 anonim válasza:
Most azt mondod, hogy nincs baja, csak öreg. De akkor minek írtad ki egyáltalán a kérdést?
23/164 A kérdező kommentje:
Nem vagyok állatorvosi szakértő de azért tudom hogy öreg. Eddig soha nem vittem el hadd éljen szegény.
aug. 28. 17:16
24/164 anonim válasza:
Azért nem vitted el, hogy éljen? Állatorvosról van szó, nem sintérről.
25/164 A kérdező kommentje:
De lehet már pár nap múlva meghal mert nem néz ki jól.
aug. 28. 17:20
26/164 A kérdező kommentje:
De vagy 1 hónapig még biztos élni fog.
aug. 28. 17:20
27/164 anonim válasza:
"az altatás kínzás" Ember, neked elmentek otthonról, vagy soha nem is lakott ott senki?
28/164 anonim válasza:
Miről zagyváltok itt?!
Minek szól bele az, aki ennyire fogalmatlan a témában?
A hörcsög NEM beteg!
Ezt úgy hívják, hogy végelgyengülés. Napjai, vagy órái vannak hátra.
29/164 anonim válasza:
Utálom a halált. Aki egyetért, az adjon zöld lapot!
30/164 kürtőskalácska válasza:
Most nem értem ezt a logikát az előbb még sz@rul néz ki és mindjárt meghal sírós emoji,következő pillanatban még hááát jóvanazúgy igázóból már öreg meg hát minek.
Neked van valami gondod?
Sokan mondják itt hogy nem vagyok felelős állatartó( nem értem miért) de ha valamelyiknek gondja van viszem állatorvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!