Ágyipoloska lenne vagy hangya ?
Nem tudok rá jönni hogy mi csipked engem és a gyerekeket.
Ágyi poloskára gyanakodtunk. Sőt én mai napig. Szét szedtük az ágyat is. Nem találtunk semmit. Semmi nyoma, legalábbis amiket olvastam róla, elvileg a lepedőn is maradnia kellene nyomának hogy éjszaka járt ott. Egy éjszaka arra keltem hogy csíp valami. Oda nyúltam és valami apró valami lehetett, reflexből lesepertem. Reggelre egy hangya szerűséget találtam az ágyba. És tegnap napközben is egy hangya szerűséget láttam. Nem teljesen mint egy hangya, de hasonlított rá.
A férjem egyik ismerőse szerint a csípések nem tudja hogy valóban ágyi poloska csipes e?! Pedig már volt náluk régebben. Szerintem akkor érdemes irtót hívni ha találunk is valamit. Mivel a poloska csípését sokszor még orvos sem állapítja meg mert hasonlít a szúnyogcsípésre.
Nálam már napok óta nincsenek új csípések. És a gyerekeken sincs újabb. De rajtuk több is van. Átforgattuk az ő ágyukat is de semmi. Hangyákra gyanakodunk még, mert abból van sajnos a házba, nem is kevés. Vagy az a hangya szerűség amit pár napja is láttam.. nem tudom mi tévő legyek
Vagy bolha..
Ágyi poloska sűrűn csíp, duzzadó, piros, viszkető csípés.
INSECTICIDE 2000 nekünk bevált, nem káros gyerekre, állatra. Ágyneműre, bútorra is lehet fújni. Hozzánk bolhát hozott be a macska, de ez jó hangyára, ágyi poloskára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!