Kinek van igaza nekem vagy a biosztanárnak?
Figyelt kérdés
szerinte az ember nem állat szerintem meg nagyon is, mert ha nem állat az ember akkor mi? növény? homba? :DDjúl. 30. 14:11
1/8 anonim válasza:
Rendszertani szempontból az emberi nem az állatok országába, a főemlősök rendjébe, a emberfélék családjába tartozik.
2/8 anonim válasza:
Így van akkor, mikor az egyház leuralja a közoktatást - az egyházpolitikailag káderezett kretén tanaraknál még a diákoknak is több eszük van!
3/8 anonim válasza:
A biosz tanárod szerintem kicsit félreértelmezett :D sokan sértő megjegyzésnek szánják azt hogy az ember állat
4/8 anonim válasza:
Majd térjünk vissza erre szeptemberben.
5/8 A kérdező kommentje:
@3 erről nincs szó, messengeren szoktunk beszélgetni meg eszmecserét folytatni az osztály chatben és elég részletesen kifejtettem a dolgot
júl. 30. 15:56
6/8 anonim válasza:
Hát - ezek szerint a tanárod agyilag már gomba - vagyis pontosabb meghatározásban bolondgomba!
7/8 anonim válasza:
Ehhez jobb hozzászokni, mert csak súlyosabb lesz amikor majd katonákat raknak be tanárnak :D
8/8 anonim válasza:
#6 és akkor eszerint a tanár szerint a gomba növény? :DD
Kíváncsi lennék talál-e benne zöldszíntestet...
Na meg a másik, hogy az emberi szöveteket nem külön, hanem állati szövetekként hozzák a szakirodalmak is :D ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!