Lányok, ha utatokba kerül egy bogár v csiga eltapossátok v kikerülitek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 16:01
2/39 anonim válasza:
Én csigákat általában szétnyomom olyan jó mikor roppan :P
16/l
3/39 anonim válasza:
Kikerülöm, mert trutyis lesz a cipőm talpa. De elsősorban a jó szándék vezérel, mégis csak egy élőlény. Nem bántanak senkit. :)
4/39 anonim válasza:
Kikerülöm. Egyetlen állatot csapok agyon kíméletlenül: a szúnyogot.
6/39 anonim válasza:
Attól függ
csiga: Ha betonon van akkor megfogom a házánál és átrakom a fűre. Ha fűben van egyértelműen kikerülöm.
Bogár: attól függ milyen, de utálom a bogarakat!!! 23/N
7/39 anonim válasza:
"kikerülöm
nem árt az semmit"
Pláne a házas csiga nem kártékony,
8/39 anonim válasza:
én kikerülöm, mert olyan undorító érzés lenne, ha érezném, ahogy szétmállik a cipőm alatt :S:S meg amúgyse vagyok olyan kegyetlen, hogy csakúgy kinyírkáljak élőlényeket
9/39 anonim válasza:
kikerülöm.
osztálytársaim ha berepül a terembe egy katica vagy valami bogár, akkor agyontapossák. na én akkor rugnék beléjük egyet, csak hogy érezzék azt, amit az a pici bogár érez, mikor egy csizma közelít felé, és az örök bogármezőkre küédi őket.
de egyszer sikerült megmentenem egy katicát, de akkor is egész nap utálva voltam miatta...
10/39 anonim válasza:
16:21-es vagyok
a csigát még le is rakom az útrol, nehogy más tapossa el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!