Én életemben először és azóta az egyszer láttam mosómedvét sétáltatás közben,ez pedig a bácskai Kiskőrösön volt,ott ugyanis az egyik állatkereskedésben még 7 éve lehetett 20ezer forintért mosómedvét venni.
Ezt onnan tudom,mert nem bírtam megállni,és lehajoltam megsimogatni,mire felugrott a fejem tetejére szó szerint,meg tudtam volna zabálni érte...
Beszerezni hol lehet?Én azt mondom,hogy egy nagyobb állatkereskedésben kérdezd meg, hogy hol tudod beszerezni,ha egyáltalán be lehet ma még.
Sok sikert.
2009. jan. 6. 14:42
4/12 anonim válasza:
A mosómedve védett állatt, így nem sok esély van rá...
2009. jan. 6. 14:51
5/12 anonim válasza:
Szia! Én olvastam multkor az expresszen vagy a startapron hogy van eladó.Hirdetésekben láttam már régen is, de ugy emlékszem nagyon drága!keresgélj vagy adj fel hirdetést, az a legjobb szerintem, én sosem láttam állatkereskedésben, pedig sokat járok.
2009. jan. 8. 16:57
6/12 anonim válasza:
Ird be a google keresőbe: eladó mosómedve és már találsz is. Biztosan lehet tartani, elvégre ha a prémje miatt szabad tenyészteni SAJNOS!!!!, akkor miért ne lehetne hobbycélból tartani!
Persze fel kell készülni a tartására, elég mozgásigényes és szerintem nagyon sokat kell foglalkozni vele, hogy ne vaduljon el, ne harapjon!!! Sok sikert!
2009. jan. 9. 12:10
7/12 anonim válasza:
szia. kanizsán a leguánban.a fö uton. ott minden van,nagyon jo kis bolt.
2009. jan. 22. 12:20
8/12 anonim válasza:
Pesten a Pólus centerben van egy áltatkereskedés. Ott érdeklődj! Nekem azt mondták, hogy 50-60 ezerért tudnak beszerezni nekem.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!