2/6 anonim válasza:
Szinte bármi megfelel, pl tacskó, de kemény kezű gazda kell hozzá.
3/6 anonim válasza:
2es jól leírta, hogy szinte tényleg bármelyik megfelel lakásba.
(Talán a klasszikus terriereket 2x meggondolnám.) A kisebb testű kutyáknak is tud hatalmas lenni a mozgásigénye. Klasszikus lakás kutyák a Havanese, King Charles Spániel, Mopsz, Tacskó, Francia bulldog, Yorkshire terrier, Shih Tzu.
Az alomból nagyjából lehet tudni általában, hogy mennyire lesz aktív az adott egyed. Ha pedig menhelyről néznél, akkor a gondozók is elmondják az eddigi tapasztalt tulajdonságait ami alapján választhatsz. Sok sikert hozzá!
4/6 anonim válasza:
Semmilyet. Lakásba nem való kutya. Se más állat.
5/6 kriszpo válasza:
4: Díszhalak?
Egyébként én is úgy gondolom, hogy szobakutya nem létezik. Lehet szobában tartani őket, de sokkal jobban érzik magukat kint a szabad levegőn.
Ezeket a "furcsa" kisméretű, idegbeteg vakarcsokat pedig nem tekintem kutyának.
6/6 anonim válasza:
Csivava, mini yorki, havanese bichon, ezek a kis méretű, félős, fejhangon ugatós kutyák meg sem élnének kint szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!