Gyerek homokozóban 2-3centi nagyságú gilisztához hasonló férget találtam ami 80%ban fekete a teste alján rózsaszín volt.Kettőt is.Mi lehet ez?Érdemes kicserélni a homokot?
Off:
Eddig csak a 7-es vãlaszoló adott választ arra, hogy jó eséllyel mi lehet a làtott lény. Ehhez képest már hányan ideböfögtek, hogy kb hogyan is nevelje a kérdező a saját gyerekét, komolyan vicc.
Ha itt minden válaszoló tapasztalt szülő, akkor egynek sem jut eszébe, hogy a gyerek is láthatta azt a valamit? És tudjátok, ha a gyerek valami újdonságot lát, egyből jön a kérdés, hogy "Anya ez mi?". Vagy éppen "Ez mi ez?"
Vicces, amikor a felnőttnek még fogalma sincs arról, mit làtnak, vagy valami butaságot mond és a gyerek a butaságot tanulja meg.
Persze viccesen hangzik lecserélni egy homokozó tartalmàt két kis lény miatt, de az is, hogy tucatjávwl nem tudjátok érzelmezni a kérdést.
Kérdező, végül az volt, amit a 7-es írt? Ilyet màr láttam én is a fáskamrában, de nem tudtam a nevét. Homokozókban is előfordulhatnak?!
Ha zavarnak a bogarak meg macskakaka a homokozóban, akkor érdemes kagylósat venni amit le lehet zárni. Akkor az többnyire ezeket kivédi. Persze némi bogár így is bele tud menni.
Nyitott homokozónál ez természetes. A macskaszartól tényleg jobban félnék.
Igen ehhez a vaspondróhoz nagyon hasonló,valószínű ez lesz az.
Igen a biosz tudás az nem a legjobb nálam,ezért kérdezek.Esetleg ha az élet olyan területén lesz majd kérdés amiben én jó vagyok majd megpróbálom nem odaböfögni a kérdezőnek hogy mekkora barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!