A patkányokat el lehet adni?
Figyelt kérdés
Az udvaromon kihelyeztem egy patkánycsapdát. Eredményesen fogdosom vele a patkányokat, naponta 1-2 patkányt, amit távolabb szabadon engedek. Arra gondoltam, ha befognám őket, el tudnám adni a patkányokat?máj. 21. 10:00
31/33 Platypus válasza:
#20, igen, megbeszéltem a hüllőkkel is. A mirelit, ha felmelegítik és csipeszről mozgatják akkor egy kígyó szemében él és mozog. Nagyon kevés olyan problémás állat van, ami nem fogadja el ezzel a módszerrel az eleséget. Az ilyen helyzetet aztán szükségből megoldja az ember, de egy átlag hüllőtartó ezt el tudja kerülni azzal, hogy stabil, fagyit elfogadó állatot vesz magának.
32/33 anonim válasza:
A háziállatként tartott patkány és a vadon élő patkány kér külön dolog. Utóbbi terjeszthet elég komoly betegségeket. Renélem igy már világos miért ne add el őket.
33/33 anonim válasza:
Csodálom, hogy még nem jöttek kirekesztést és a neöljállatot óbégató liberális jogvédők.
Kérdező elfogja a patkányokat, de “humánusan” elengedi őket.
Arra nem gondol, hogy eközben kapcsolatba kerül velük, megfertőződhet.
🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!