Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A patkányokat el lehet adni?

A patkányokat el lehet adni?

Figyelt kérdés
Az udvaromon kihelyeztem egy patkánycsapdát. Eredményesen fogdosom vele a patkányokat, naponta 1-2 patkányt, amit távolabb szabadon engedek. Arra gondoltam, ha befognám őket, el tudnám adni a patkányokat?
2024. máj. 21. 10:00
1 2 3 4
 31/33 Platypus ***** válasza:
26%
#20, igen, megbeszéltem a hüllőkkel is. A mirelit, ha felmelegítik és csipeszről mozgatják akkor egy kígyó szemében él és mozog. Nagyon kevés olyan problémás állat van, ami nem fogadja el ezzel a módszerrel az eleséget. Az ilyen helyzetet aztán szükségből megoldja az ember, de egy átlag hüllőtartó ezt el tudja kerülni azzal, hogy stabil, fagyit elfogadó állatot vesz magának.
2024. máj. 26. 08:30
 32/33 anonim ***** válasza:
A háziállatként tartott patkány és a vadon élő patkány kér külön dolog. Utóbbi terjeszthet elég komoly betegségeket. Renélem igy már világos miért ne add el őket.
2024. jún. 2. 10:44
 33/33 anonim ***** válasza:

Csodálom, hogy még nem jöttek kirekesztést és a neöljállatot óbégató liberális jogvédők.

Kérdező elfogja a patkányokat, de “humánusan” elengedi őket.

Arra nem gondol, hogy eközben kapcsolatba kerül velük, megfertőződhet.

🤦‍♀️

2024. jún. 20. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!